Női kézi BL: „Ha csapatként játszunk, bármi lehetséges”

Vágólapra másolva!
2013.11.16. 20:46
Mint arról beszámoltunk, a Győri Audi ETO KC a Baia Mare ellen nagy csatában megszerezte hatodik sikerét is a BL-csoportkörben, így hibátlan mérleggel harcolta ki a középdöntős szereplést. A mérkőzés után a csapatot a holtpontokon rendre átvezető Hornyák Dóra elmondta, ha csapatként játszanak, bármit lehetséges – akár még egy veretlen BL-menetelés is.

„Igazából nem lepett meg minket a román csapat, tudtuk, hogy mit játszik, készültünk is rá – nyilatkozta Hornyák Dóra a DigiSport1-nek a mérkőzést követően. – Azt gondolom, hogy a beállójátékukat nem tudtuk annyira megoldani, abból voltak a problémáink, de a lényeg a két pont. A sérülésem óta nem is játszottam még ennyit, de nagyon örülök neki, hogy ilyen sok gólt szereztem. Van még mit javítanunk, de tavaly is, ahogy haladtunk a vége felé, úgy javult a játékunk is."Hornyák Dóra a DigiSport1-nek a mérkőzést követően. – Azt gondolom, hogy a beállójátékukat nem tudtuk annyira megoldani, abból voltak a problémáink, de a lényeg a két pont. A sérülésem óta nem is játszottam még ennyit, de nagyon örülök neki, hogy ilyen sok gólt szereztem. Van még mit javítanunk, de tavaly is, ahogy haladtunk a vége felé, úgy javult a játékunk is."

De vajon meg lehet csinálni vereség nélkül egy BL-szezont?

„Azt nem tudom, nem vagyok jós, azt hiszem azonban, hogy ha csapatként játszunk, akkor bármi lehetséges" – felelte Hornyák.

Herr Orsolya gyakorlatilag végigvédte a találkozót, és számos fontos hárítással járult hozzá a sikerhez.

„Próbáltam élni a lehetőséggel – mondta Herr, akinek a válogatott szempontjából sem árt, ha többet játszik. – Nagyon sokat azt mondják, hogy nem játszom sokat, persze, a BL-ben nem láthatnak annyit, a hazai bajnokságban azért szerepet kapok. A pályán akármi előfordulhat, így minden csapatnak szüksége van már két jó kapusra. Nagyon sokat számít, hogy nagyszerű edzésmunkát végzek itt."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik