Női kézi: Amikor skandálták a nevem, kirázott a hideg - Szikora

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.17. 21:17
Szikora Melinda főszerepet játszott benne, hogy az FTC-Rail Cargo Hungaria kiharcolta az Érddel szemben a főtáblára jutást a női kézilabda Bajnokok Ligája selejtezőjében. A nyáron igazolt kapus szerint végre önmaga lehetett, amikor meg azt hallotta, hogy a közönség a nevét skandálja, kirázta a hideg.

„Végre önmagam voltam a pályán, nem rezeltem be, volt önbizalmam. Ez annak is köszönhető, hogy az előző meccseken több lehetőséget is kaptam, és egyre jobban sikerült belerázódnom a játékba, a mérkőzéseink hangulatába. Az Érd ellen pedig általában eléggé motivált is vagyok. Nem játszottam még ilyen közönség előtt. Óriási élmény volt! Amikor skandálták a nevem, kirázott a hideg" – mondta Szikora a fradi.hu-nak.fradi.hu-nak.

„Az a furcsa, hogy egy pillanatig sem gondoltam, hogy kikaphatunk. Annak ellenére, hogy az első félidőben végig ők vezettek, meg sem fordult a fejemben a vereség. Úgy álltam be a játékba, hogy nyerni fogunk, hisz nyernünk kell. Igen, az első félidőben eléggé ránk jöttek és könnyű gólokat tudtak lőni. Olcsón adtuk a bőrünket. Mi pedig támadásban sok kapufát lőttünk. Ilyenkor szinte törvényszerű, hogy a labda sem befelé pattan. Aztán a második félidőben egész más lett a védekezésünk és támadásban is bejöttek a helyzeteink" – tette hozzá a kapus, akinek egyik álma vált valóra a BL-szerepléssel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik