Női kézi: máris kialakult a békéscsabaiak kerete

Vágólapra másolva!
2013.05.24. 12:06
A Békéscsabai Előre NKSE női kézilabdacsapatában sok játékosnak lejár a szerződése a nyáron. Közülük a legtöbbel újabb egy évre szóló szerződést köt az NB I-es klub, amelynek máris kialakult a végleges kerete.

Hosszabbított valamennyi kapus, vagyis Veress Zsuzsanna, Sipeki Flóra és Terenyi Bianka. A mezőnyjátékosok közül a következő szezonban is a viharsarki lila-fehéreket erősíti a szélső Csáki Viktória és Kelemen Éva, az irányító Szögi Tímea, a lövők közül a szerb Glusica Leposava, Tóth Sára, a több poszton is bevethető Gávai Szonja. Az ukrán átlövő Olha Nyikolajenko, valamint Hanczvikkel Zsanett, a beállós Dombi Luca és a fiatal utánpótlás-válogatott lövő, Walfisch Mercédesz szerződése még egy esztendeig érvényes, így a következő idényben ők is Bakó Botond csapatában szerepelnek.

A télen férjhez ment beállós, Zöldi-Tóth Katalin az új idényben nem játékosként, hanem utánpótlásedzőként segíti majd a klub munkáját. A hírek szerint szülésre vállalkozik, emellett a megfelelő edzői végzettséggel rendelkező játékosnak két korosztály felkészítésében is szerepe lesz az új szezonban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik