Női kézi BL: A legjobb játékunk elég lehet - Hammerseng

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.10. 13:38
Gro Hammerseng, a Larvik női kézilabdacsapatának irányítója a háromgólos hátrány ellenére is bízik a sikerben a Győri Audi ETO KC elleni Bajnokok Ligája döntő visszavágó előtt. A norvégok klasszisa saját magától is jobb teljesítményt vár, és azt mondja: ha a legjobbjukat nyújtják, az elég lehet Veszprémben.

„Még semmi sem dőlt el. Nincs biztos receptem a sikerre, de van néhány gondolatom róla. Ha a legjobbunkat nyújtjuk, az talán elég lehet” – idézi a Larvik hivatalos honlapja Hammersenget, aki saját magától is jobb teljesítményt vár.Hammersenget, aki saját magától is jobb teljesítményt vár.

„Van hová javulnom, nem voltam elégedett magammal, támadásban mindenképp szeretnék jobban teljesíteni szombaton. Igazság szerint elég messze voltam a legjobbamtól. Jobb érzés úgy kikapni három góllal, hogy tudjuk, nem hoztunk ki mindent magunkból. Támadásban sokkal élesebbnek kell lennem, ki kell használnom a gyorsaságomat” – tette hozzá a norvég csapat irányítója, aki szerint még többször meg kell próbálniuk megjátszani Isabel Blancót, aki jól élt a lehetőségeivel.

„Egyenletesebben kell teljesítenünk, nem engedhetünk meg magunknak olyan hullámvölgyeket, mint az első meccsen, amikor előnyt harcoltunk ki. Azt éreztem, hogy mindhárom idei Győr elleni meccsünkön kicsit idegesek voltunk. Szerencsések vagyunk, hogy ott lehetünk a BL döntőjében, élveznünk kell a játékot, miközben meg kell tartani a keménységünket.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik