Férfi kézi BL: Fazekas videókkal készül egy hetespárbajra

Vágólapra másolva!
2013.04.26. 12:50
A veszprémi hangorkán nem fogja zavarni a Kielt, az MKB-nak azonban egy percet sem szabad lazítania a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján. Lényegében 0–0-ról indul mindkét csapat – fogalmazott Fazekas Nándor, az MKB Veszprém kapusa a Digi Sport Reggeli Start című műsorában, ahol jelezte: videoelemzésekkel készül az esetleges hetespárbajra.

„Ha kettő vagy háromgólos előnnyel jöttünk volna haza, akkor most könnyebb dolgunk lenne, így azonban nulla nulláról fog indulni mindkét csapat. Megtartottuk az esélyt a továbbjutásra, azonban a Kiel a világ egyik legjobb együttese, évente tíz-tizenöt ilyen mérkőzést játszik idegenben, mint amilyen most a veszprémi lesz. Nagyon nehéz feladat vár ránk, de bízom benne, hogy meg tudjuk oldani” – nyilatkozta Fazekas a reggeli műsorban.

„Nagy jelentősége lesz a hazai pályának, Európa egyik legjobb közönsége a miénk. Nem kell tizenöt-húszezer néző ahhoz, hogy az embernek libabőrös legyen a háta. Azonban a Kiel már játszott itt, akkor sem remegett meg a játékosok keze, ízig-vérig profik. Biztos vagyok benne, hogy ők is úgy gondolják, ez az utolsó lehetőség, mindent egy lapra fognak feltenni, ki-ki mérkőzést játszunk velük.”

„A legfontosabb, hogy egy ilyen csapat ellen egy másodpercig sem lehet kihagyni. A hatvanperces mérkőzést hatvanöt percig kell játszanunk. Minden egyes támadásra, védekezésre száz százalékig kell koncentrálnunk ahhoz, hogy ne lepjenek meg minket.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik