Női kézi: Mintha bajnokok lettünk volna - Bognár a Fradi-verésről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.03.29. 15:56
Az ÉTV-Érdi VSE női kézilabdázói szerdán 24–22-re legyőzték a Ferencvárost, amivel biztosították helyüket az NB I elődöntőjében. Az érdi gólok egynegyedét szerző irányító, Bognár Barbara azt mondja, a korábban botladozó társaságnak nagy kő esett le a szívéről a négy közé jutással.

„Sok feszültség felszabadult bennünk a végén, hiszen így vasárnap nem kell az életünkért harcolnunk a Fehérvár ellen, már mindenképpen elődöntősök vagyunk. Ráadásul a Ferencvárost vertük meg, méghozzá hétgólos hátrányból, ami azért nem kis dolog. Mintha bajnokok lettünk volna, úgy örültünk” – tekintett vissza a szerdai bajnokira Bognár Barbara.Bognár Barbara.

„Nekünk épp az az erősségünk, hogy ha elkapjuk a fonalat, akkor csapatként vagyunk jók, ha egyvalaki lendületbe jön, mindenki rögtön ott van a nyomában. Persze épp az a keresztünk is, hogy amikor nem megy, akkor senkinek sem megy… De most megmutattuk, mire vagyunk képesek.”

Adódik a kérdés, az elődöntőben ismét elkapják a Fradit?

„Ahhoz először is nyernünk kell Fehérváron, hogy a Ferencvárossal játsszunk, de egyébként sem hiszem, hogy szó nélkül beleegyeznének, hogy ismét mi nyerjünk. Nem is szeretnék ennyire előretekinteni, legfeljebb annyiban, hogy a mostani meccsen szereztünk értékes tapasztalatokat, amelyeket hasznosíthatunk. Persze, ha az ember ráérez a siker ízére…” – mondta sejtelmesen az irányító, aki még debreceniként két évvel ezelőtt a négy között kiverte a Fradit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik