Férfi kézi: Másik csapatban szeretném folytatni - Prodanovics

Vágólapra másolva!
2013.02.02. 12:18
Korábban már beszámoltunk róla, hogy szerb sajtóhírek szerint a Pick-Szeged szerb szélsője, Rajko Prodanovics nyáron Veszprémbe igazolhat. A játékos a Nemzeti Sportnak csak annyit erősített meg, hogy Szegedről távozni fog.

„Én is olvastam a szerb sportoldalakon, hogy találgatják, hová is tartok majd a nyáron – mondta Nemzeti Sportnak a szerb válogatott Rajko Prodanovics. – Egyelőre azonban csak azt erősíthetem meg, amit a szegedi vezetőkkel már hetekkel ezelőtt megbeszéltem, hogy a következő évadban másik csapatban szeretném folytatni.

„Értem én, hogy most az lenne a legérdekesebb válasz, hogy melyikben, de erről még korai beszélni, miként arról is, milyen ajánlatokat kaptam. Jelenleg azt tartom a legfontosabbnak, hogy a világbajnokságon jó formában játszottam, és így szeretném folytatni a Pickben is, amelyhez nagyon sok izgalmas meccs, több jó eredmény köt. Sokat kell edzenünk, hogy a BL-ben és a bajnokságban is jó eredményt érjünk el. Közben pedig lesz időm gondolkodni, hogyan tovább" – tette hozzá a jobbszélső.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik