Férfi kézi vb: Omeyer szerint éremért mehet a Mocsai-csapat

Vágólapra másolva!
2013.01.09. 19:03
Thierry Omeyer, a francia válogatott olimpiai, világ- és Európa-bajnok kapusa úgy véli, a magyar csapat akár az éremmel kecsegtető elődöntőig is eljuthat a január 11-én kezdődő spanyolországi férfi kézilabda-világbajnokságon.

A kérdésre, hogy a címvédő francia válogatotton kívül mely riválisokat várja az elődöntőbe, a THW Kiel kapusa így válaszolt:

„A spanyolok a közelmúltbeli tornákon is jól szerepeltek, és mivel most a saját közönségük előtt játszhatnak, jó eséllyel pályáznak a legjobb négy közé. Dánia és Horvátország mindig esélyes, most is végigmehet az úton, és valószínűleg egy-két meglepetéscsapat, mint például a lengyel és a magyar, szintén ott lesz az elődöntő körül."

Omeyer egyértelművé tette, hiába van tele „már mindent megnyert" játékosokkal a francia válogatott, a motiváció továbbra is a régi.

„Ha egyszer megnyersz valamit, meg akarod nyerni újból. A sikerekből sohasem elég, mindig áhítod a következőt. Sok mindent megnyertünk már, és tudjuk, mi rejtezik még bennünk, ami felér egy kiadós önbizalomfröccsel" – fogalmazott Omeyer.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik