Férfi kézi: a Veszprém reagált a Császár-PSG pletykára

Vágólapra másolva!
2012.12.28. 12:26
null
Császár Gábor szerződtetésével erejüket is szimbolizálnák a párizsiak (Fotó: Korponai Tamás)
Az MKB Veszprém pénteken hivatalos közleményben reagált azokra a franciaországi lapértesülésekre, amelyek szerint válogatott kézilabdázója, Császár Gábor hamarosan a francia PSG-be igazol.

 

„A tegnapi napon Franciaországban megjelentek olyan sajtóhírek, amelyek szerint Császár Gábor az idény végén Párizsba igazol – olvasható a veszprémi klub hivatalos honlapján található közleményben. – A Klub vezetősége és a játékos között létrejött megállapodás szerint az MKB Veszprém KC akkor tud bármiről is hivatalos tájékoztatást adni Császár Gáborral kapcsolatban, amikor a játékos jövőjével kapcsolatban minden véglegessé válik. Természetesen ez igaz a játékosra is, aki a jövőjének végleges sorsáról csak a Klubbal együttesen tehet bejelentést.”

Párizsban már hetek óta pletykálják, hogy a katari tulajdonos pénzén Bajnokok Ligája-részvételre és -győzelemre törő PSG Handball felvette a kapcsolatot a magyar játékossal. A Le Parisien szerint már meg is egyeztek, Császár a következő szezontól 2015-ig erősíti majd a francia csapatot, amely az ő szerződtetésével is szimbolizálja nagyra törő terveit.

Francia források megemlítik: a PSG vezetőedzője Philippe Gardent, aki edzője volt Császárnak a szintén francia Chambérynél a 2009–2010-es idényben.

Császár tagja a januári világbajnokságra készülő magyar válogatott keretének, de egy kisebb operáció miatt ezekben a napokban nem edz, a hét végi felkészülési mérkőzéseket minden bizonnyal kihagyja.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik