Spiridon távozik Győrből, Bradeanu nem biztos

Vágólapra másolva!
2011.01.07. 16:57
null
Bradeanu (balról a harmadik) lehet, hogy marad, Spiridon (balról a negyedik) azonban távozhat Győrből
Simona Spiridon biztosan, míg Aurelia Bradeanu nem biztos, hogy távozik a nyáron a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatától. Vanyus Attila klubelnök elmondta, lesznek változások a keretben. Sajtóhírek szerint a már korábban bejelentett érkező, a norvég Heidi Löke mellett elképzelhető, hogy Andrea Lekics is a zöld-fehéreknél folytatja a pályafutását.

„Hiába hiszik sokan, hogy mi azt és akkor igazolunk le, akit és amikor csak akarunk. Bárcsak megtehetnénk, ám nekünk is van egy feszített költségvetésünk, amelyet sosem lépünk túl. Nyilván lehetne ígéretekre idecsalni játékosokat, de csak rövid ideig. Aztán éppen a megbízhatóságunk, a becsületünk forogna kockán. Ezen a szinten ilyen hosszú ideig fennmaradni csak úgy lehet, ahogy mi csináljuk" – mondta a kisalfold.hu-nak Vanyus Attila, aki konkrétumokkal is szolgált.

A sportvezető a regionális portálnak elmondta, hogy éppen a megbízható gazdálkodás miatt nem tudnak több játékosukkal sem megegyezni a szerződéshosszabbításról.

„Magam is tapasztalom, hogy a szurkolókat nagyon is foglalkoztatják, ki megy, ki marad, ki jön hozzánk. Jóleső érzés, hogy ennyire érdekesek vagyunk. Az viszont nem szerencsés, hogy sokan kicsit erősen fogalmaznak, s már az a vád is ért bennünket, hogy mi elzavarjuk Spiridont. A klub honlapján már leírtam, erről szó nincs. Simona szerződése lejár, s a jelenlegi helyzetben valóban nem tudunk neki új szerződést kínálni"

A kisalfold.hu értesüléseit, melyek szerint Spiridon mellett Aurelia Bradeanu is biztosan távozik a klubtól, a sportvezető cáfolta.

„Aurelia Bradeanuval, Orbán Adriennel, Mayer Szabinával, a visszavonulását fontolgató Katarina Mravíkovával és a fiatal Szölösi Patríciával sem tárgyaltunk még, vagyis szó sincs arról, hogy bármelyikükről ki lehetne jelenteni, hogy megy vagy épp marad" – mondta a Nemzeti Sportnak Vanyus.

Persze nemcsak a távozó, hanem az érkező oldalon is vannak veretes nevek a győri csapatnál. Amint arról már beszámoltunk, a Krim Ljubljana szerb irányító-átlövőjével, Andrea Lekiccsel kapcsolatban állnak a győriek, akik egy jobbszélsővel is erősítenének: úgy tudjuk, ő az ukrán Julija Manaharova vagy a montenegrói Jovanka Radicsevics lehet.  

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik