Férfi kézilabda-vb: Meghalunk a pályán a lengyelek ellen - Lékai

Vágólapra másolva!
2011.01.25. 20:29
Kőkemény mérkőzés vár a férfi kézilabda-világbajnokságon a 7. helyért a magyar válogatottra Lengyelország ellen: Lékai Máté és Császár Gábor szerint csapategységünkkel arathatunk diadalt a klasszisok sorát felvonultató rivális felett. A két játékos a Spanyolország–Magyarország (30–24) mérkőzés után a Sport Tv-nek nyilatkozott.

„Ritkán kap az ember akkora esélyt, amekkorát most a norvégok felkínáltak. Sajnos a második félidő elején kicsit »bent maradtunk az öltözőben«, futottunk az eredmény után, és ekkora előnyt ilyen erős csapatnak nem lehet adni. Mindent megtettünk, és így is játszhatunk a hetedik helyért. Óriási küzdelmet várok a lengyelek ellen, főleg, hogy náluk nyertünk felkészülési tornát. Meghalunk a pályán, meg akarjuk szerezni a győzelmet! – mondta Lékai.

„Ez a mérkőzés nyögvenyelősre sikerült, főleg a 2. félidőben. Sok ziccert kihagytunk, Sterbik friss erő volt a kapuban, lazán játszottak, mi meg elfáradtunk. Egyfolytában tudtak cserélgetni, váltották az embereket. A félidő közepéig bírtuk, utána elléptek. Hiányzott az a nüansznyi plusz, amely, remélem, pénteken meglesz. Nagy eredmény a magyar férfi kézilabdának, hogy a hetedik helyért játszhatunk. Nem akarjuk itt abbahagyni: a lengyelekkel három hete játszottunk, csapatként jobbak vagyunk” – így Császár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik