Női kézilabda: Tóth Tímea könnyek között gyógyul

2010.06.06. 08:55
Tóth Tímea, a bajnokságban bronzérmes Vác női kézilabdacsapatának átlövője a szezon végén már sérült könyökkel lépett pályára, de mint korábban is mondta: kibírja. Kibírta. A bajnokságot becsülettel végigjátszotta, most viszont a gyógyulás sokszor fájdalmas időszaka köszönt rá.

„Aki kitalálta ezt a ketyerét... – sóhajt Tóth Tímea, felidézve magában a terápiával járó hullámlökés-kezelést. – Rengeteg apró ütést kapok a könyökömre, ráadásul a város másik végébe kell elmennem kezelésre, ami így még kevésbé motiváló. Állítólag a meszesedést és a letapadásokat oldja fel, közben persze el-eltalál egy-egy ideget is. Egyébként sem kellemes, ilyenkor viszont olyan érzésem van, mintha tűt szúrnának a könyökömbe. Legtöbbször nem is bírom végig a kezelést, közben szünetet kell tartani, annyira fáj, utána is sokáig érzem."

Emellett a gyógytorna kész felüdülés, bár ott sem kímélik Tóth Tímea könyökét. A játékosban az tartja a lelket, hogy az alapozás kezdetéig befejeződnek megpróbáltatásai.

„Azért azt még így sem mondanám, hogy várom az alapozást – mosolyog a válogatott átlövő. – A nyár viszont sajnos rámegy a gyógyulásomra, ráadásul kedvesem, Marosi Ádám öttusázó is alapos terhelést kap a felkészülésük során, egyedül meg nem szeretnék elmenni nyaralni. De nem panaszkodom, mert így is tudok pihenni, s tudom, hogy minderre szükség van ahhoz, hogy teljesen rendbe jöjjön a könyököm."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik