CO Zagreb: Klaic apja szerint Gálékat kivéve mindenkit el kellene fenekelni

HEKA LÁSZLÓHEKA LÁSZLÓ
Vágólapra másolva!
2010.03.29. 17:53
Velimir Kljaic, a CO Zagreb edzőjének, Nenad Kljaic édesapja, aki szövetségi kapitánya volt az 1996-ban Horvátország első olimpiai aranyérmét nyerő horvát férficsapatnak, rendkívül kritikusan nyilatkozott a zágrábi csapatról.

„Szégyen a Barcelonától elszenvedett vereség. Nem emlékszem mikor láttam a csapatot ennyi ziccert kihagyni. Viszont ami sokkal fájóbb, az a védekezésben tanúsított magatartás. Hihetetlen mit műveltek. Csak Gál Gyula és Jakov Gojun keménykedett egy kicsit, a többiek..."

„Az egyesület nem Vöröskereszt – folytatta. – Ezek a fiúk nagyon jól fizetett játékosok, méghozzá nem csak a horvát viszonylatban. Itt madártejet kapnak, viszont semmit se nyújtanak. Csodálkozom Zoran Gobac főmenedzseren, hogyan tűri az ilyen viselkedést. A klub nem börtön – akinek nem tetszik menjen. A játékosok megérdemelnék, hogy jól elfenekeljék őket. Hazai pályán nem tudtak keményebben játszani, 15 ezer néző nyomása mellett vállalni kellett volna az ütközéseket. Barcelonában erre nem lesz esélyük."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik