Szűcs Gabriella kibékült a kapitánnyal

Vágólapra másolva!
2010.01.19. 09:53
null
Szűcs (23) tisztázta a félreértéseket Mátéfi Eszterrel (Fotó: Meggyesi Bálint)
Kibékült Mátéfi Eszterrel Szűcs Gabriella, a román Valcea kézilabdacsapatának magyar átlövője. A játékos lemaradt a kínai világbajnokságról, viszont tisztázta a félreértéseket a kapitánnyal.

„Nyárig szól a szerződésem, és a románok kapacitálnak, hogy maradjak, de kerestek külföldről és itthonról is – még nem tudom, hogyan döntök. Fontos, hogy sok játéklehetőséghez jussak, és visszakerüljek a válogatottba is, mert mindenképpen szeretnék ott lenni még egy olimpián" – nyilatkozta Szűcs a Nemzeti Sportnak.

Az átlövő a világbajnokság után beszélt Mátéfi Eszterrel, és a szakvezető elmondta: továbbra is számol Szűccsel a keret összeállításánál.

„Megbeszéltük, hogy számít rám, továbbra is a szeme előtt vagyok. Természetesen érzékenyen érintett, hogy nem lehettem ott Kínában, hiszen kiskorom óta szerepelek minden válogatottban. Ettől a lányokkal még tartottam a kapcsolatot a vébé alatt, a kapitánynak pedig gratuláltam, és a kézigálán is beszéltünk, szóval kicsit talán felfújták ezt az egész esetet" – mondta az átlövő, aki elmagyarázta a román B-válogatottbeli fellépésének hátterét is.

„A világbajnokság előtt négyen maradtunk játékosok Valceában, nem volt kivel edzenünk, a román B-csapat pedig éppen ott tréningezett, így kapóra jött a lehetőség. Ezután megjelent a román sajtóban egy cikk, hogy engem honosítanának, noha erről szó sem lehet: szívügyem a hazám, a magyar válogatott, és most is hátborzongató érzés volt együtt énekelni a Himnuszt a győri szurkolókkal."

A SZŰCS GABRIELLÁVAL KÉSZÍTETT INTERJÚT TELJES EGÉSZÉBEN ELOLVASHATJÁK A KEDDI NEMZETI SPORTBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik