Gál Gyula szerdán már Zágrábban játszott

Vágólapra másolva!
2010.01.27. 18:15
null
Gál Gyula egy hete még az Eb-n játszott, ezúttal már új klubcsapatában lépett pályára (Fotó: Mirkó István, NS-archív)
Szerdán megérkezett a horvát CO Zagreb kézilabdacsapatához Gál Gyula beállós, akit új klubja két és fél évre kivásárolt az MKB Veszprémből, s aki januárig a Carbonex-Tatabányában kölcsönjátékosként szerepelt.

„Nagyon kedvesen fogadott Bartol Kaleb klubigazgató, akivel együtt ebédeltem, majd megkaptam a 77-es mezt és a délutáni edzőmeccsen már együtt gyakoroltam új társaimmal, köztük Kiril Lazaroval és Mirza Dzombával, akikkel egykor Veszprémben is együtt kézilabdáztam – mondta a Nemzeti Sportnak a válogatott beállós. – A Zagreb legtöbb játékosa az Európa-bajnokságon szerepel, ezért nélkülük játszottunk. Csütörtökön két edzést tart Senjanin Maglajlija mester, majd pénteken újabb tesztmérkőzésen lépünk pályára."

A beállós lapunknak elmondta, hogy egyelőre szállodában lakik, és a jövő héten, már a családjával együtt keres Zágrábban lakást, lehetőleg a csarnok közelében fekvő kertes házat.

A zágrábiak a Bajnokok Ligája csoportkörében a C-jelű hatosba kerültek besorolásra, ahol hat fordulót követően nyolc ponttal a harmadik helyen állnak. A veretlenül listavezető spanyol Ciudad Realnak tizenkét, a második helyen álló német Hamburgnak ugyancsak nyolc pontja van, de mindössze kettővel előzik meg a negyedik dán Köbenhavnt. Gálék a következő fordulóban, február 13-án Zágrábban fogadják a dánokat, akiket biztos fűt majd a visszavágás: hazai pályán 29–28-as vereséget szenvedtek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik