Különmérkőzés: Lele Ákos lőtt, Puljezevics Nenad viszont köpött

Vágólapra másolva!
2009.03.27. 09:30
Sporttól idegen jelenet tanúi lehettek a Pick-Szeged–Tatabánya-Carbonex bajnoki meccs szurkolói, amikor az egyik vendégtámadás végén azt látták, hogy a hazaiak klasszis kapusa, Puljezevics Nenad elveszíti a fejét, s Lele Ákos, a tatabányaiak játékosa felé köp.
Mint a TV-maci: köpött
Fotó: Mirkó István (archív)
Mint a TV-maci: köpött
Mint a TV-maci: köpött
Fotó: Mirkó István (archív)
Mint a TV-maci: köpött

Az európai kupanegyeddöntőkben vasárnap idegenben lép pályára az MKB Veszprém (BL, a címvédő Ciudad Real ellen) és a Pick-Szeged (KEK, a Nordhorn ellen). A kupa miatt a veszprémiek elhalasztották szerdai bajnoki mérkőzésüket, míg a szegediek sikeres főpróbát tartottak a Tatabánya ellen.

Ennek a találkozónak egyik érdekessége volt, hogy a vesztes együttesben szerepelt a szegedi nevelésű Lele Ákos (21 éves), a Pick ügyvezető elnöke, Lele Ambrus fia, akinek kölcsönadási szerződése az idény végén lejár.

A nevelőegyesületébe majdan visszatérő jobbkezes irányító-átlövő a Szeged–Tatabánya meccsen kisebb konfliktusba keveredett Puljezevics Nenaddal, a hazaiak válogatott kapusával.

Lele Ákos a Nemzeti Sport érdeklődésére elmondta, kiszorított pozícióból próbált kapura lőni, kizárólag a gólszerzés volt a szándéka, és a hosszú felső sarokba szánt lövése szerinte nem találta el a világklasszis kapust.

A játékos hozzáfűzte, a lövéskor a földre került, s amikor felállt, azonnal odasietett Puljezevicshez, hogy egykori és leendő csapattársától elnézést kérjen, s ezzel elkerüljön minden félreértést.

AZ ESETTEL KAPCSOLATBAN LELE ÁKOS TOVÁBBI GONDOLATAIT ÉS PULJEZEVICS NENAD VÉLEMÉNYÉT A PÉNTEKI NEMZETI SPORTBAN OLVASHATJA!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik