A horvát válogatott Sanela Knezovic Újvárosból Podgoricába tart

S. J.S. J.
Vágólapra másolva!
2009.01.14. 21:44
A súlyos anyagi gondokkal birkózó, a játékosok fizetéseivel is adós Dunaferr NK-ból Nagy Ivett (Hódmezővásárhely) után távozik a horvát válogatott kapusa, Sanela Knezovic is.
Sanela Knezovic is elhagyja a Dunaferrt
Fotó: Mirkó István
Sanela Knezovic is elhagyja a Dunaferrt
Sanela Knezovic is elhagyja a Dunaferrt
Fotó: Mirkó István
Sanela Knezovic is elhagyja a Dunaferrt

A rutinos, 29 éves hálóőr, aki a boszniai Mostarból származik, visszatér a montenegrói Podgoricába (Zsiga Gyula mester és Kindl Gabriella BL-csapata), amelyből 2007-ben igazolt a Dunaferrbe.

A hírek szerint vadászott a játékosra Zdravko Zovko edző és Bulath Anita horvát BL-együttese, a kaproncai Podravka is, amelyben 2004-ig védett. Az újvárosiak gondját enyhítheti, hogy vészmegoldásként visszatér Imre Vilmos szövetségi kapitány klubcsapatába a volt válogatott Sirina Irina, az együttes 41 éves kapusedzője.

Az újvárosi gondok már az előző évad végén elkezdődtek. Akkor, majd augusztusban szintén pénügyi nehézségei miatt nem tudta megtartani a Dunaferr NK olyan meghatározó egyéniségeit, mint Berta Melinda, Borbás Rita, Lovász Zsuzsa, Mörtel Renáta, Pigniczki Krisztina, Sopronyi Anett, Paula Ungureanu.

Az ősszel aztán az áldott állapotban levő Ferling Bernadett is bejelentette, egyelőre kiválik a bajnoki ezüstérmes csapatból.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik