Dejan Perics új szerződése értelmében 2009-ig lesz az MKB játékosa

Vágólapra másolva!
2007.02.26. 21:14
Szerződést módosított Dejan Perics az MKB Veszprém kézilabdacsapatának kapusa jelenlegi csapatával. A klub a klasszis hálóőrnek 1+1+1 éves kontraktusát változtatta meg három évesre – adta hírül a Veszprém kézilabda Fan Club hivatalos honlapja.
Dejan Perics sokat segíthet az MKB Veszprémnek
Dejan Perics sokat segíthet az MKB Veszprémnek
Dejan Perics sokat segíthet az MKB Veszprémnek
Dejan Perics sokat segíthet az MKB Veszprémnek

„Az eredeti szerződésem 1+1+1 éves volt, ezt módosítottuk most három évesre – nyilatkozta a kiváló kapus a veszpremkfc.hu-nak – Sokat harcoltam azért, hogy a Barcelonából idejöhessek, jól érzem magam, ezért amikor a vezetők felajánlották a szerződésmódosítást, elfogadtam.”

„Veszprémben mindenkinek a BL-győzelem az álma, bízom benne, hogy ezt sikerül valóra váltanunk. Ezért én mindent meg fogok tenni, amit csak tudok, szeretnék a csapattal együtt még sok örömet, sok szép estét szerezni a szurkolóknak a fantasztikus hangulatú veszprémi csarnokban” – tette hozzá Perics.

Hajnal Csaba az MKB ügyvezető igazgatója hozzátette, hogy óriási jelentősége van annak, hogy ez a megállapodás a Kiel elleni visszavágó előtt történt.
„Nagyon fontos a mai nap számunkra. Harminc éve mindig azt mondjuk, hogy a csapat alapja egy klasszis kapus. Úgy gondoljuk, hogy Dejan személyében találtunk egy olyan egyéniséget, aki emberként, sportemberként nagyon fontos a számunkra. A nyáron 3-szor egyéves szerződést kötöttünk vele, amit most egyszer három évre módosítottunk. Ezek szerint 2009 július 30-áig a mi játékosunk lesz” – mondta a sportvezető.

A klasszis hálóőr egyébként remekül védett a szombati Kiel ellen 39-36-ra megnyert mérkőzésen, hazai pályán a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A visszavágóra csütörtökön kerül sor 20 órás kezdettel.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik