Óriásit tarolt a Dunaferr

KÁLDOR ANDRÁS, SZÉKELYHIDI JÁNOSKÁLDOR ANDRÁS, SZÉKELYHIDI JÁNOS
Vágólapra másolva!
2005.05.26. 01:59
Címkék
Székesfehérvár még tegnap is ünnepelte a Cornexi EHF-kupa-diadalát, pedig már újabb jelentős feladat várt Szabó Edina sikercsapatára. A Dunaferr elleni mérkőzésen egyértelműen kiderült, hogy a vendégcsapat jobban fel tudott készülni a rangadóra.
Sokat számított, hogy a Cornexinél Sugár vasárnap összeszedett bokasérülése nem jött rendbe, s az orvosok nem engedték védeni, így a 16 éves Trimmel Brigitta volt a cserekapus (az ifjú tehetség ezúttal nem kapott játéklehetőséget).

A Dunaújvárosnál Lovász Zsuzsa és Nagy Ivett nem állt Kiss Szilárd mester rendelkezésére.

Kitűnő iramban indult a találkozó, Radulovics és Vincze látványos gólokat lőtt. Büntetőhöz jutott a Cornexi, de Tápai kapu fölé lőtt, akcióból viszont Bulath szerzett gólt. Kapkodott a Cornexi, sok volt az eladott labda, és ezekből gyorsan indított támadásokat a Dunaferr. Kindl és Vincze betörései életveszélyesek voltak (1-6).

A másik oldalon Tápai és Kenyeres nagyon igyekezett, s nekik köszönhetően kiegyensúlyozottabb lett a találkozó.

Radulovics átlövéseire azonban nem volt ellenszer. A játékvezetők egy-egy tévedése miatt háborgott a közönség, miközben a kemény küzdelemben egyre jobban kiütközött a Cornexi fáradtsága.

A Dunaferr nemcsak tartotta előnyét, hanem növelte is, és egyértelművé vált a fölénye.

Bulath Anita négy gólt lôtt
Bulath Anita négy gólt lôtt
Bulath Anita négy gólt lôtt
Ennyi a különbség a két együttes között?
Szabó Edina
Jobb eredményt szerettünk volna elérni, s amíg tudtuk, tartottuk magunkat. A csapatok mindent megtettek azért, hogy jó mérkőzést játsszanak, ez azonban nem csupán rajtuk múlott. Nem kívánom kommentálni a pályán történteket, de a magyar kézilabdának ez nem tesz jót. Össze kellene fognunk minden fronton.

Kiss Szilárd
Győzni jöttünk Fehérvárra. Nehezen pörgött fel a csapat és néhány külső körülmény is befolyásolta. A szünet után már megfelelően álltunk hozzá a csatához, és ekkor már úgy alakult az eredmény, ahogy szerettük volna.

Az NSO ajánlja:

Tabella, fordulóról fordulóra 2004-05
Bajnoki adatbank 2004-05
A női NB I bajnokcsapatai

Női MK, 2004-2005

Kézilabda-lexikon

Kézilabda-fórumaink
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik