Sima váci győzelem

KERESZTÚRI GYULAKERESZTÚRI GYULA
Vágólapra másolva!
2005.01.08. 22:32
Címkék
A Kupagyőztesek Európa Kupájának harmadik fordulójában a váciak megegyeztek macedón ellenfelükkel és mindkét találkozót hazai pályán rendezhetik meg.
Az első mérkőzésen az ukrán játékvezető hölgyek kezdő sípszava után az ezen a mérkőzésen "idegenben" játszó váciak szerezték az első találatot. A macedónok ijedt támadójátékát a jól védő Gridnyeva vezérletével rendkívül könnyen hatástalanították a nagy fizikai fölényben lévő Vura-tanítványok. A gyors hazai indításoknak köszönhetően már a meccs első negyedére tízgólos különbség alakult ki, miközben a Prilep csapatából csak a szélsők jelentettek némi gólveszélyt. A szünet előtti percekben oldódott a vendégek görcse, miközben Bertáék már a szurkolók szórakoztatását tartották a legfontosabb feladatuknak. Fordulás után a nagy fölény tudatában Vura József bátran élt taktikai variációival. Az első félidőbelinél lassabban nőtt a különbség, sőt időszakonként a macedón együttes vezetett szebb és eredményesebb akciókat. Azonban a végig magas színvonalú, szinte hibátlan játékvezetés mellett lejátszott első hatvan perc így is egyértelművé tette a továbbjutó kilétét. A visszavágót ma 16 órakor, azonos bírópáros irányítása mellett szintén a váci sportcsarnokban rendezik meg.

Miért kapott az eddigieknél nagyobb szerepet a cseresor?

Az NSO ajánlja:

Eredmények a nemzetközi kupákból:

KEK
Adatbank: Váci NK
Vura József: - Mindenkinek játéklehetőséget szerettem volna adni a lelkes, de szerény játékerőt képviselő macedónok ellen. Remélem, a viszszavágón színvonalasabb játékkal jobban ki tudjuk szolgálni lelkes közönségünket.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik