Videó: feldöntötte a néző a kerekest, válaszul jött a pofon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.02. 11:41
Furcsa esettől hangos a nemzetközi sportsajtó az olasz kerékpáros körverseny, a Giro d’Italia szombati szakaszával kapcsolatban. A legjobb fiatal versenyzőnek járó fehér trikót viselő Miguel Ángel Lópezt feldöntötte az út szélén futó egyik néző. Az Astana 25 éves kolumbiai versenyzője érthető módon nem örült a közjátéknak, ám arra talán senki sem számított, hogy a szurkoló pofonokkal bűnhődik.

López utólag elnézést kért a történtekért, a benne dolgozó adrenalin miatt cselekedett így, de kiemelte: több tiszteletet érdemelnek a kerékpárosok. A versenyzőt a hírek szerint nem büntetik meg az eset miatt.

Vasárnap 17 kilométeres veronai egyéni időfutammal zárul a 102. Giro d'Italia, amelynek végén jelentős előnyének köszönhetően a 26 éves, tavaly negyedik ecuadori Richard Carapaz szinte biztosan megnyeri pályafutása első háromhetes körversenyét.

Mundo Ciclístico on Twitter

#Giro #Giro102 E20-6 |NOOOOOOOOOO un aficionado tumba a Miguel Angel Lopez @SupermanlopezN | #Giro2019 #ElPortalDelCiclismo #VamosEscarabajos #VamosRichie https://t.co/5LmSJXi5R2

Dodge on Twitter

Miguel Angel Lopez was knocked off by a fan in the Giro. He responded https://t.co/rrhMnlgFkD




 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik