NHL: hatalmas verést mért a Tampa a bajnok Pittsburghre

Vágólapra másolva!
2017.10.22. 07:41
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság legutóbbi játéknapján a ligaelső Tampa Bay hazai jégen, Nyikita Kucserov vezérletével 7–1-re legyőzte a bajnoki címvédő Pittsburgh Penguinst. Ugyanakkor nemcsak ez a mérkőzés hozott sok találatot. A Buffalo például kilencgólos meccsen, hosszabbításban nyert a Boston vendégeként, a Los Angeles Kings a Columbus otthonában győzött 6–4-re, míg az Ottawa 6–3-ra verte meg a kanadai rangadón a Keleti főcsoportban 2. helyen álló Torontót.

A Tampa Bayeben megint remekelt Nyikita Kucserov, aki két gólt ütött és egy gólpasszt adott. Az orosz csatár tíz találatával holtversenyben vezeti a góllövőlistát, csapata eddigi kilenc meccséből nyolcszor volt eredményes. A Penguins viszont nem először szenvedett kiütéses vereséget az új idényben, ugyanis alig több mint két hete Chicagóban 10–1-re kapott ki.

Tovább folytatta jó szereplését az NHL új csapata, a Vegas Golden Knights, amely hosszabbításban 3–2-re múlta felül a vendég St. Louis Blues gárdáját, így eddigi hét találkozójából hatot megnyert.

NHL
ALAPSZAKASZ

New York Rangers
Nashville Predators 4–2
Philadelphia Flyers
Edmonton Oilers 2–1
Boston Bruins–Buffalo Sabres 4–5 – hosszabbítás után
Columbus Blue Jackets–Los Angeles Kings 4–6
New York Islanders
San Jose Sharks 5–3
Ottawa Senators
Toronto Maple Leafs 63
Tampa Bay Lightning
Pittsburgh Penguins 7–1
Washington Capitals–Florida Panthers 1–4
Dallas Stars
Carolina Hurricanes 4–3
Arizona CoyotesChicago Blackhawks 2–4
Calgary FlamesMinnesota Wild 2–4
Vegas Golden Knights
St. Louis Blues 3–2 – h. u.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik