Mol Liga: a MAC ismét legyőzte a Fehérvárt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.25. 21:52
A MAC hosszabbítás után 2–1-re nyert a Fehérvár AV19 ellen hazai pályán, ezzel már 2–0-ra vezet a jégkorong Mol Liga elődöntőjében.


A második harmadban Nagy Krisztián a hazaiaknak szerzett vezetést, majd másfél perc múlva – szintén azonos létszámnál – Becze Tihamér egyenlített.
A második harmadban Nagy Krisztián a hazaiaknak szerzett vezetést, majd másfél perc múlva – szintén azonos létszámnál – Becze Tihamér egyenlített.

Ezután jó ideig megint nem született gól, míg a hosszabbításból alig több mint két perc volt hátra, mikor a 19 éves válogatott védő, Stipsicz Bence megnyerte a meccset a MAC-nak, amely 2–0-ra vezet már.

A párharc harmadik mérkőzését vasárnap játsszák Székesfehérváron.

JÉGKORONG, MOL LIGA
ELŐDÖNTŐ, 2. MÉRKŐZÉS
MAC BUDAPEST–FEHÉRVÁR AV19 2–1 (0–0, 1–1, 0–0, 1–0) – h. u.
Tüskecsarnok, 940
néző. V: Haszonits, Babic, Pálkövi, Muzsik
MAC: Bálizs – Tokaji, Olson, Sarenpää (1), Klempa, McDonald – Quinn, Stipsicz 1, Németh A., Nagy K. 1, Terbócs (1) – Pozsgai, Mestyán (1), Szappanos, Roczanov, Tóth R. – Nagy P., Silló, Schmál, Egyed. Edző: Majoross Gergely
FEHÉRVÁR: Rajna – Krogh, Reiter A., Holmberg, Bartalis, B. Orban (1) – Varga A., Láday, Becze T. 1, Shupe, Sárpátki – Szabó D., Vokla, Vincze P., Grieve, Kocsis – Reiter R., Szaller, Tóth G., Reisz, Pillók. Edző: Tyler Dietrich
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2–0 a MAC javára
MESTERMÉRLEG
Majoross Gergely:
– Az összes kalapomat megemelem az összes játékos előtt, amekkora munkát végezek mindkét oldalon! Rajna Miki pedig káprázatosan védett, az meg külön öröm, hogy egy saját nevelésű tizenkilenc éves játékos döntött. A hosszabbítás előtt az volt a legfontosabb üzenetem, hogy eleget dolgoztunk azért, hogy megtegyük az utolsó lépést. Hayes éppen a ráadásban hiányzott a legjobban, hiszen a négy a négy elleni játékban nagyon jó, ezért is örülök nagyon a győzelmünknek.
Tyler Dietrich: – Izgalmas meccs volt és színvonalas is, több izgalmat kérni sem lehet. Sajnos a MAC szerezte meg a döntő találatot, de egy rossz szavam sem lehet a csapatomra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik