Koronavírus: újabb ferencvárosi szakosztályok adakoznak

Vágólapra másolva!
2020.03.29. 15:12
null
A Fradi jégkorongosai is segítettek (Fotó: Tumbász Hédi)
A Ferencvárosi TC hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klub labdarúgói után a zöld-fehérek jégkorong-, kézilabda-, és vízilabda-szakosztályai is segítik a koronavírus-járvány ellen küzdőket, ezért egységesen 5-5 millió forintot ajánlottak fel az Uzsoki Utcai Kórház Mobilitás Alapítványának.

 

Az ftc.hun megjelent közleményt az alábbiakban változtatás nélkül közöljük.

„Az FTC elismeréssel adózik a koronavírus-veszély ellen küzdő egészségügyi dolgozók munkája előtt.
A Ferencvárosi Torna Club elismeréssel adózik a koronavírus-veszély ellen küzdő valamennyi egészségügyi dolgozó, orvos, nővér, ápoló megfeszített munkája előtt.

Éppen ezért az FTC jégkorong-, kézilabda- és vízilabda-szakosztályainak vezetői, szakemberei, sportolói, valamint munkatársai 5-5-5 millió forintot, együtt tehát 15 millió forintot ajánlanak fel a koronavírus-veszély elleni küzdelem megsegítésére az Uzsoki Utcai Kórház Mobilitás Alapítványának.

Az FTC vezetői és munkatársai, valamint labdarúgói, az NB I-es labdarúgócsapat edzői, továbbá a szakmai stáb tagjai március 19-én ugyancsak 15 millió forintot ajánlottak fel a Szent László és a Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak.″

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik