Jégkorong-vb: a magyarokra többen kíváncsiak, mint Kanadára

Vágólapra másolva!
2016.04.05. 13:56
Egy hónappal az oroszországi jégkorong-világbajnokság rajtja előtt az elővásárlási adatokat figyelembe véve a szervezők tíz csoportmérkőzésre akciós jegyárakat szabtak meg.

A résztvevő magyar válogatott találkozói közül nem kellett akciós jegyeket piacra dobni, nem úgy a sportági nagyhatalomnak számító feltaláló, Kanada, vagy a jövő évi vb-nek társbérletben otthont adó Franciaország és Németország mérkőzésére. Az április hatodikától kapható csökkentett árú jegy 375 orosz rubelbe kerül, ami átszámítva 4.8 eurónak, 1500 forintnak felel meg.

JÉGKORONG-VB 2016
MOSZKVAI MÉRKŐZÉSEK

Norvégia–Dánia
Svájc–Dánia
Kazahsztán–Norvégia
Svédország–Kazahsztán
Csehország–Kazahsztán
Dánia–Lettország

SZENTPÉTERVÁRI MÉRKŐZÉSEK
Franciaország–Németország
Franciaország–Szlovákia
Szlovákia–Németország
Kanada–Franciaország

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEINK
Április 15., péntek (Budapest, Tüskecsarnok): Ausztria
Április 16., szombat (Bécs): Ausztria
Április 20., szerda (Budapest, Tüskecsarnok): Szlovénia
Április 29., péntek (Budapest, Tüskecsarnok): Kazahsztán
Április 30., szombat (Budapest, Tüskecsarnok): Oroszország B

A magyar válogatott idén az elit-vb B-csoportjában játszik május 7-étől Szentpéterváron, ahol Szlovákia, Kanada, Franciaország, Finnország, az Egyesült Államok, Fehéroroszország és Németország lesz az ellenfele május 16-ig. Mivel a 2017-es elit-vb-t Francia- és Németország rendezi – mindkettő a mi csoportunkba került –, idén védettséget élvez, tehát nem eshet ki. Így ha Francia- vagy Németország lenne a B-csoportunk utolsója, mi pedig az utolsó előttiek, összevetnének minket az A-csoport utolsó előttijével, és amelyikünk a rosszabb, az esik ki az A-csoport utolsójával. Ha a saját csoportunkban utolsók leszünk, kiesünk, ha viszont a hatodik vagy annál jobb helyen végzünk, akkor bennmaradunk.Az odssok alapján a mieink vb-győzelme fizet a legjobban a mezőnyben, míg ezek alapján a házigazda oroszok a favoritok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik