Jégkorong: Sofron élete legkeményebb száraz edzésén van túl

Vágólapra másolva!
2012.07.19. 11:15
Címkék
Nem sokáig babusgatták Sofron Istvánt. A KHL-es HC Lev Praha jégkorongcsapatával edző magyar játékos hamar belekerült a sűrűjébe. Kedden élete legalaposabb vizsgálata, szerdán pedig élete legkeményebb száraz edzése várt rá.

Egy óra a konditeremben, egy a kosárcsarnokban, zárásként pedig harminc perc a bokszteremben. Tévedés ne essék, Sofron István szerdán nem az olimpiára készült, „csak” a KHL szeptemberi rajtjára hangoló HC Lev Praha alapozásán vett részt.

„Életem legkeményebb száraz edzésén vagyok túl – nyilatkozta Sofron István a Nemzeti Sportnak. – Az első nap után nem erre számítottam, bár előre szóltak, hogy lesznek keményebb és könnyebb napok is. Remélem, nem ez volt a kímélő verzió... Már csak ebből is érzem, hogy sokkal magasabb szintre kerültem. Az egyórás konditermi munka után hármas csapatokban játszottunk egész pályán kétperces kosármeccseket. A vesztesekre további fekvőtámaszok, felülések vártak. Nem ment rosszul a játék, de a csehek jobbak voltak. Míg mi focizunk a meccsek előtt, ők általában így melegítenek be.”

Nos, a magyar csatár elmondta: bőven kijutott neki a fekvőtámaszokból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik