Vereséggel búcsúzott a világbajnokságtól a magyar hokiválogatott

HARMATH ÁKOS (Budapest), SZŰCS ANDRÁS (Nur-Szultan) TUMBÁSZ HÉDI (Nur-Szultan)HARMATH ÁKOS (Budapest), SZŰCS ANDRÁS (Nur-Szultan) TUMBÁSZ HÉDI (Nur-Szultan)
Vágólapra másolva!
2019.05.05. 14:50
A magyar jégkorong-válogatott a divízió 1/A-világbajnokságon vasárnap 3–1-re kikapott az első helyen végző, házigazda Kazahsztántól a torna utolsó mérkőzésén. Csapatunk egy győzelemmel és négy vereséggel az ötödik helyen zárta a vb-t, Kazahsztán és Fehéroroszország feljutott az elitbe, Litvánia kiesett.
Bálizs kapus az egyik legjobbunk volt (Fotó: Tumbász Hédi) – A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK
Bálizs kapus az egyik legjobbunk volt (Fotó: Tumbász Hédi) – A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK

JÉGKORONG
DIVÍZIÓ
1/A-VILÁGBAJNOKSÁG, NUR-SZULTAN
5. FORDULÓ
KAZAHSZTÁN–MAGYARORSZÁG 3–1 (0–0, 1–0, 2–1)
Nur-Szultan. Vezette:
Holm (svéd), Sir (cseh), Hageström (finn), Nordlander (svéd)
KAZAHSZTÁN:
KUDRJAVCEV (1)
METALNYIKOV, Szemjonov – DIETZ (1), Makljukov – Klesenko (1), Salapov
MIHAJLISZ 1, Sevcsenko, St. Pierre – Boyd, Akolzin, RIMARJEV 1 (1) – ZSAJLAUOV (2), SZAGADEJEV, Nyekrjacs 1 – Petuhov, Aszetov, Sesztakov
Szövetségi kapitány: Andrej Szkabelka
MAGYARORSZÁG: BÁLIZS
STIPSICZ, Szabó D. – Wehrs, Szirányi B. (1) – Pozsgai, Macaulay – Varga A.
ERDÉLY CS., Hári J., Galló V. – NAGY K., BARTALIS, SOFRON 1 – Benk, Vas J., Bodó – Nagy G., Sarauer, Terbócs
Mb. szövetségi kapitány: Majoross Gergely
Gólok. 23:50: Mihajlisz (Klesenko, Kudrjavcev, 1–0). 41:52: Nyekrjacs (Rimarjev, Zsajlauov – emberelőny, 2–0). 45:51: Sofron (Szirányi B., 2–1). 57:15: Rimarjev (ee., 3–1)
MESTERMÉRLEG

Andrej Szkabelka: – Köszönöm a csapatomnak, hogy ezt a meccset is megnyerte, pedig már nem volt miért küzdenünk – kivéve a közönségünket. Jó mérkőzést játszottuk, érdekes találkozó volt egy hosszú idény végén.
Majoross Gergely: – Kazahsztán megérdemelte a feljutását, amihez máris gratulálunk. Az eredmény már nem befolyásolta a táblázatot, de pont ezért jó esély nyílt számunkra, hogy bebizonyítsuk: vagyunk annyira büszkék, hogy így is kitegyünk magunkért. És a srácok nagyot küzdöttek, minden korongért, minden centiért. Ez nyilván lépés a jó irányba, ám a helyzetkihasználásunk továbbra is fejlesztésre szorul.

ÖSSZEFOGLALÓ

Tényleg olyan mérkőzéssel zárta a Nur-Szultanban rendezett divízió 1/A jégkorong-világbajnokságot a magyar válogatott, amire büszke lehet. Ugyan az aranyérmes és az elitbe visszajutó, házigazda Kazahsztán nyerte a záró meccset 3–1-re – két emberelőnyös találattal –, de nagyon is tartalmas hokit produkált a csapatunk. Jövőre pedig ugyanitt, a divízió 1/A-ban szerepel.

A szombaton tett ígéreteket vasárnap tettek követték: az első korongbedobástól lelkesebben és rendszerezettebben lépett fel a válogatottunk, 24 másodperc után már emberelőnybe kerültünk, ami nem hozott ugyan eredményt, de később Nagy Gergő lövése majdnem becsorgott Szergej Kudrjavcev mamutjáról. Ehhez jött még örömteli fejleményként, hogy árnyalatnyival ügyesebbek voltunk a saját kapuelőterünkben, nem kaptunk találatot az első zűrösebb helyzetből, hanem sikerült eltakarítani.
Aztán viszont bemelegedtek a hazaiak, ugyanakkor Bálizs Bence is: előbb botossal hárított, majd a késleltetett kiállításunk miatt majdnem három percig tartó kétperces hátrányban kétszer is bravúrral védett.

Még a fór előtt pedig odaát is akadt helyzet: a Vas János által az alapvonal mögül kibrusztolt pakk Chris Bodó elé került a kapuelőtérben, ám itt már nem voltunk olyan ügyesek, mert a próbálkozás a kapus hasán, a címeren landolt.

Lőttünk a második játékrészben is, Sofron, Nagy G. és Bodó, Vas J. akciók nyomán is Kudrjavceven végezte a pakk, közben pedig egy ízben túl is jutott rajta, csak sajnos azután, hogy ráfújták a lest Benk Andrásra, aki persze még beterelgette a pakkot a vonal mögé, amiért nekiment néhány kék mezes és még a bírótól is kapott eligazítást...

Fontosabb volt azonban, hogy ekkorra vezetett Kazahsztán, mert egy nem elég körültekintő cserénk nyomán kettő az egyben jöttek a csatárai, és Nyikita Mihajlisz a vassal együtt lőtte ki a bal sarkot, 1–0.

Kár volt érte, de amúgy sokkal-sokkal magasabb átlagon, tartalmasan hokizott a csapatunk, mint Szlovénia ellen: volt benne rendszer, gondolkodás, támadás és lövés, még ha utóbbiak nem is a legszínvonalasabbak, azért érezhetően jobbak voltak, mint a pénteken látottak. Az más kérdés, hogy az egyik legnagyobb helyzetünk hamvába holt: éppen hátrányban védekezett az egység kifogástalanul, amikor Nagy Krisztián kiléphetett volna egyedül a kezdőkörből, csak Bartalis István háttal volt neki, nem is látta, így elmaradt az indítás...

A második szünetig még annyi történt, hogy egy felvágódó korong arcon találta Anton Nyekrjacsot, és máris ráfordultunk a világbajnokság utolsó harmadára – amit kiállítással nyitottunk. És itt Kazahsztán meg is pecsételte a mérkőzés sorsát, mert az alapvonal mögött Jevgenyij Rimarjev bemutatta, hogy megkerüli a kaput, és miután mindenki átfordult arra, ő a rövidnél mégis lekészítette a korongot Nyekrjacsnak, akinek a félig üres kaput kellett eltalálnia, 2–0...

Erre jött még vagy három hazai helyzet, de aztán szépítettünk: Sofron István lövése utat talált a két emberünk által is zavart Kudrjavcev mamutjai között, majd a vasról befelé pattant, 2–1, úgyhogy a következő lehetőségnél be is tolták a reklámszünetet...

Ám innentől mi támadtunk: a kósza kazah kontrákban bőven volt élet, azonban hátul is melózniuk kellett, mert a mieink mentek az egyenlítésért, még a kapusunkat is lehoztuk, csak sajnos a meccs legjobbja, Kudrjavcev fogott, mint a festék, 97%-kal.

Az idő pedig fogyott, és a végén a létszámunk is, mert 3:03-mal a vége előtt kaptunk még egy kiállítást, amiből a harmadba kígyózó Rimarjev kilőtte a bal felsőt, kitéve a pontot a mérkőzés és a világbajnokság végére is.

GÓLÖSSZEFOGLALÓ

STATISZTIKÁK
KAZAHSZTÁNMAGYARORSZÁG
Kudrajcev 96.7%

Kapusok

Bálizs 91.4%
35 (11, 15, 9)
Lövések 31 (7, 10, 14)
Időkérés58:13
3/2 (1/0, 1/1, 1/1)Emberelőnyök1/0 (1/0, –, –)
2 (2, –, –)
Kiállításpercek
8 (2, 2, 4)

KORÁBBAN
Szlovénia–Litvánia 9–0 (2–0, 4–0, 3–0)
Gólok: Drozg 3, Sabolic, Kopitar, Cimzar, B. Golicic, Ograjensek, Magovac
Dél-Korea–Fehéroroszország 4–1
(0–1, 1–0, 3–0)

Gólok: Sin Szang Hun 4, ill. Gyemkov

A CSOPORT VÉGEREDMÉNYE
1. Kazahsztán54
116–7+914
2. Fehéroroszország531114–12+210
3. Dél-Korea53216–11+59
4. Szlovénia52321–12+96
5. MAGYARORSZÁG5
14
7–18–113
6. Litvánia5147–21–143

Azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény rangsorolt (Magyarország–Litvánia 4–1). Kazahsztán és Fehéroroszország feljutott az elitbe, Litvánia kiesett a divízió 1/B-be, ahonnan Románia jutott fel.

PERCRŐL PERCRE

60. perc: Vége a mérkőzésnek!

60. perc: Bálizs mégis lement a végére, csak ziccerig jutottunk, a kazahok meg újabb üres kapus lövést tettek mellé.

60. perc: Kazah korongszerzés, rá is ütik távolról, az üres kapura, de mellé. A bírók meg túlütést fújnak, ami hibás ítélet. Bálizs visszatér.

59. perc: Egy beleérés a kapu előtt, Pozsgai lövése után pattan mellé a pakk.

59. perc: Időt kérünk, 1:47 van hátra. Lehozzuk a kapust. Buli a kazah harmadban.

59. perc: Bartalis lövését fogta Kudrjavcev.

58. perc: Ez a hátrány nem tartott sokáig sajnos. Rimarjev tört be két emberünk között a harmadba, majd iszonyatos erővel a bal felsőbe zúdította a korongot, 3–1!

58. perc: Pozsgai kiüti gyorsan a pakkot.

57. perc: Kiállítás lesz nálunk, megint késleltetett. Nagy Gergő megy ki, gáncsolásért.

56. perc: Boyd trükkösen előbb elütött a pakk fölött, amivel megzavarta védőjét, lőni azonban nem tudott, a pakk viszont Bálizson felperdült, de Boyd így sem találta el...

56. perc: Sérülés. Macauley lövésébe vetődött bele Mihajlisz, lent marad, ketten kísérik le. Most áldhatja annak a nevét a kazah, aki feltalálta a szuszpenzort...

56. perc: Megint védett Kudrjavcev, most Pozsgai szúrta rá a kékről, a kapus fogta, újabb buli.

56. perc: Gyors magyar kontra végén Hári visszatett korongja után Erdély lövését fogta a kazah kapus.

55. perc: Galló lövése után Erdély birkózott nagyot a kapu torkában, hogy bepiszkálja a kipattanót, de nem járt sikerrel.

55. perc: Rimarjev lőtt rosszul egy 3 az 1 elleni helyzet végén, Bálizsról lejött a pakk.

54. perc: Nagy helyzet, de kimaradt! Terbócs hozta be balról, továbbtette, középen Macauley lemaradt róla ugyan, de érkezett Nagy Gergő, ám lövését védte Kudrjavcev.

54. perc: Most Sesztakov csúszott lesre. Nincs ezzel különösebb bajunk.

53. perc: Újabb kazah les. Ez jó, nem tudnak lendületből bemenni a harmadunkba. A buli után Kudrjavcev magasra felnyúlva kapja el a lepkéssel a beemelt korongot, Bartalis nem engedi kitenni.

53. perc:Kudrjavcev védte Hári balról leadott éles lövését a rövidnél.

52. perc: Wehrst dolgoztatta meg Petuhov a kapunk mögött, végül védőnk egy nagy bodicsekkel zárta le a túlmunkát. A szabályosság határán mozgott...

51. perc: Egyedül törhetett volna kapura Rimarjev, de lesen volt.

50. perc: Pozsgai lőtte be a pakkot jobbról a kapu elé, Sofron és Nagy Krisztián harcolt érte keményen, de nem sikerült a kapuba tuszkolniuk.

49. perc: Szemjonov nagy lövése kijön Bálizsról, eltakarítjuk.

49. perc: Klesenko tűnt fel szélsőként, lövését Bálizs a lepkéssel könnyedén lekapta.

48. perc: Mihajlisz Wehrsszel szembe, egy csel után csuklóbólé lőtt, Bálizs két lépésben védett: előbb mamuttal tompított, aztán rávetődött.

47. perc: Macauley adta el a pakkot a harmadunkban, de Pozsgai kisegítette Szagadajevvel szemben.

46. perc: GÓÓÓÓÓL! Sofron hozta keresztbe a pakkot jobbról, szép cselekkel lavírozott a védők között, majd lőtt, a korong pedig a zavaró Wehrs és Nagy Krisztián asszisztálása mellett becsorgott Kudrjavcev lábai között a kapuba, 2–1!

46. perc: Előbb Bartalis fonákja jött le a kapusról, majd Sofront lövését védte. Főleg utóbbi volt nagy helyzet.

45. perc: Galló váltott Szabóval, majd a visszakapott pakkot középről tiszta helyzetből lőtte kapura, Kudrjavcev védeni tudott.

44. perc: Buli a kazah harmadban,nem sikerült elhozni, és pillanatok alattfeljöttek a kazahok a harmadunkba. Lövésig szerencsére nem jutottak.

43. perc: Ezzel letelt a kiállítás.

42. perc: Gól, belőtték, 2–0. Rimarjev kapott pakkot a kapunk mögött, úgy csinált, mintha megkerülné, de az utolsó pillanatban visszatette Nyekrjacsnak, aki a már a kapu túloldalába elindult Bálizs helyén az üres kapuba passzolt, 2–0!

42. perc: Hamar felálltak a kazahok, belőtték a kapu elé, de sikerült kiütni oldalra.

42. perc: Pozsgai megy ki a padra. Sevcsenkót akasztotta bottal.

41. perc:Folytatódik a meccs, fél perc után kiállítás nálunk. Nem tudunk hozzáérni, így késleltetett lesz.

Érkeznek a csapatok, jön az utolsó 20 perces harmad a vébén – feltéve, ha nem egyenlítünk, és lesz hosszabbítás.

A második harmadban 15–10-re nyerték a kazahok a lövési versenyt. Bálizs 26 lövésből 25-öt hárított 96.15 %-kal véd.

40. perc: Még némi kazah jelenlét a harmadunkban a végére, de lövés már nincs, vége a második játékrésznek.

40. perc: Bálizs újabb remek védést mutat be, megint Dietzcel szemben. Letelik a hátrányunk, és a visszatérő Galló rögtön meg is iramodhat a kapu felé, majd rosszul passzol.

39. perc: Szagadejev lövése után a Bálizsról kipattanó korong fejen találta Nekrjacsot. A bírók azonnal megállították a játékot. Szerencsére a kazah jól van.

39. perc: Megint Dietz, most lő, Bálizs véd! Boyd ott okvetetlenkedett megint a kapu előtt.

38. perc: Dietz jobbról élesen tette át a pakkot a túloldalra, érkezett Mihajlisz, ám Bálizs átért, és spárgázva védett!

38. perc: Boydot állította légi útra Galló, két perc. Jogos, de ez most nagyon fontos volt Gallótól, mert a kazah gólhelyzetbe került volna.

37. perc: Salapov kemény lökete felperdül a kapusunkról, aztán a védelem nagy nehezen takarít.

36. perc: Elhoztuk a bulit a kazah harmadban, Stipsicztől Vargához kerül a pakk, aki megindul balról a kapu felé, majd jő, a pakk azonban ragad Kudrjavcevhez, hiába várt a lecsorgóra Sofron.

35. perc: Aszetov lövését védte Bálizs.

34. perc: Benk előbb szépen korongot szerzett, majd az akció végén ő lőtt Akolzin szorításában, Kudrjavcev a végállomás.

33. perc: Kudrjavcevnek másodszor is igazítani kell a szerelését.

33. perc: Sarauer készítette le Nagy Gergőnek, akinek kapáslövését Kudrjavcev nehezen, de védeni tudta.

32. perc: Dietz lőhetett kétszer is, Bálizs mindkétszer a helyén volt, aztán a védelem takarított.

31. perc: Lest fújtak nálunk.

30. perc: Benk lépett ki egyedül egy passzal, de a bírók kézzel irányított pakk miatt már sípoltak, így hiába tette a kapuba.

29. perc: Bartalis ismét a pályán, ott kellemetlenkedik Kudrjavcev előtt, végül hárman zárják őt el a kapustól.

29. perc: Nagy magyar helyzet, Galló és Erdély keverte meg a kazah védelmet, de lövésig nem jutott egyikük sem.

28. perc: Bartalis már jobban, vissza is tért. Galló hosszú hátra passzát minden magyar elnézte, rajtolt rá Sevcsenko, de érkezett Bálizs is.

28. perc: Kiderült, egy kazah bottal gyakorlatilag benyúlt Bartalis oldalába, ezért dobta el az ütőjét, és ment le a pályáról.

27. perc: Bartalis bemegy az öltözőbe. Az övé a bot a jégen. Közben a játék nem szünetel, Sevcsenko löketét védte lábbal Bálizs.

26. perc: Bartalis kapott egyet egy kazahtól, nincs kiállítás. Valaki közben elhagyta az ütőjét.

25. perc: Újabb veszélyes kazah akció, Petuhov zavargott a kapunk előtt, Bálizs hárított.

24. perc: Vezetnek. Elcseréltük magunkat, Macauley rosszkor lépett ki a padra, így Mihajlisz akadálytalanul vihette Bálizsra a korongot balról és kíméletlenül behelyezte a korongot a baloldali kapuvas mellé, 1–0!

24. perc: Sesztakov a kékről lőtt mellé, aztán Aszetov lőtt veszélyesen a kapunk előtt keresztbe.

23. perc: Petuhov lövését fogta Bálizs, nem volt könnyű védés.

23. perc: Sofron szerzett korongot a kazah kapu mögött, aztán Nagy tette vissza lövésre a vb alatt a MAC-hoz igazolt csatárhoz, akinek lövését mamuttal védte Kudrjavcev!

22. perc: Galló tört be a kazah harmadba két védő között, de pontosan lőni már nem maradt energiája.

21. perc: Bálizst tréfálta meg a korong a kapu mögött, de szerencsére a kazahok sem számítottak arra, hogy rosszul pattan a pakk.

21. perc:A kazahoké a korong a bedobás után, St. Pierre alig 8 másodperc után lőtt a kapunk mellé.

A csapatok megjöttek, folytatódik a mérkőzés.

Izgalmas volt az első harmad, gól nem esett. Az első húsz percben 11–7 volt a kapura lövések száma a hazaiak javára a hivatalos statisztikák szerint.

I. HARMAD

20. perc: Vége az első játékrésznek.

20. perc: Megint Boyd forgolódik a kapunk előtt, majd oldalhálót lő.

19. perc: Sofron tört be a kazah harmadba, eggyel továbbtette Vargának, de felszedték az ütőjét.

18. perc: Nagy kazah ziccer maradt ki, Aszetov passza után Klesenko lőtt, de nem talált kaput.

17. perc: Boydot hagytuk egyedül a bal oldalon, lövése azonban nem jó, és a végén kiütöttük a pakkot. Letelt a kiállítás. Bálizs véd még egyet.

16. perc: Még egy perc... Bartalis pöckölte ki a korongot, sőt, fel is vitte, elcsórt egy húsz másodpercet az előnyükből.

16. perc: Feláll a kazah válogatott, mi meg nem tudunk felszabadítani. végül Zsajlauov balról lőtt, Bálizs azonban biztosan fogta.

15. perc. Jó 40 másodpercig nem jutunk koronghoz, végül Salapov lökete hal el Bálizs kesztyűjében. Most mehet ki Terbócs pihenni.

14. perc: Hátrányba kerülünk... A támadóharmadban Terbócs ütközött csúnyán egy kazahhal, jogos a büntetés. Pontosabban késleltetett lesz.

14. perc: Aszetov hozta be a harmadba a pakkot, 2 a 2 ellen jöttek, de elönzőzte és Bálizsba lőtt.

13. perc: Hári csúszik be lesre. A buli után bevisszük a korongot a kapu mögé, a kazahok szerelnek, de rögtön el is adják, Bodó nagy ziccerben kapja ajándékba, ám a kapusba lő.

12. perc: Túlütés nálunk. A buli után övék a korong, Mihajlisznak teszik le kapásra, nem találja el a pakkot, aztán St. Pierre lövését blokkoljuk. Most nagyon rákapcsoltak...

11. perc: Egy kazah lövés ment el keresztbe a kapunk előtt. Többet nem dicsérjük meg a csapatot. Azóta nem volt lehetőségünk.

10. perc: Zsajlauov lépett ki egy emberrel a nyakán, lövése nem talált kaput.

10. perc: Eddig jó a játékunk, az első tíz perc a magyar válogatott legjobb 10 percei közé tartozik ezen a vébén.

9. perc: Apró üzemzavar a védekezésben, ami után Bálizsnak kell kétszer is közbeavatkoznia néhány másodperc alatt – megoldotta gond nélkül.

8. perc: Pozsgai próbálkozott a kékről, ez is mellé, aztán Galló kezdett nagy szólóba, de mielőtt lőhetett volna megállították a bekkek.

8. perc: Tényleg zajlik az élet a lelátókon is – Szűcs András a helyszínről: „Egyelőre saját pályájukon verjük a kazahokat – szurkolásban. A B-közép is rendszerezte magát a záró meccsre, hogy visszatérjen a saját világszínvonalú teljesítményéhez. Közben a kazah B-közép magától nekikezdett egy elismerő Ria-ria-Hungáriának, csak a mi táborunk saját szurkolása elnyomta.

7. perc: Terbócs passza után Nagy Gergő lövését fogja Kudrjavcev, ráadásul Sarauer érkezik a lecsorgóra, de a kapus másodjára fogja a pakkot.

6. perc: Macauley lőtt mellé a buli után, nagy helyzet volt ez is!

6. perc: Wehrs vesztette el a botját miközben Aszetovval szemben védekezik, aztán kicsúszik a korong a harmadunkból, végül a kazahok tilost ütnek. Megfontolt támadás volt...

5. perc: Rákezdett a kazah közönség. Egyelőre olyan az üteme a tapsviharuknak, hogy az ember akár győri kézimeccsen is ülhetne...

4. perc: Varga száguldott végig a pályán, de hiába a nagy lendület, nem jutottunk lövésig.

3. perc: Bálizs védett egy újabb aztán Sarauer kapkodott el egy ziccert, ezzel vége az előnyünknek.

2. perc: Stipsicz tette le Vasnak jobbra, ő kapásból a bedobókör tetejéről lőtt, Kudrjavcev védett.

2. perc: Bálizsé az első védés, Boyd tesztelte sikertelenül.

1. perc: Rögtön előnybe is kerültünk. A 39 NHL-meccsen szerepelt Martin St. Pierre ütésért megy ki két percre.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés!

A hangulatra ma biztosan nem lesz majd panasz, bár létszámban többen vannak a kazah drukkerek, hangerőben felveszik velük a versenyt a magyar szurkolók.

A csapatok már a jégen, a mieink ezúttal fehér felsőben, fekete nadrágban, a kazahok tiszta kékben játszanak majd.

A házigazda Kazahsztán elleni utolsó meccsre a magyar tábor átkerült középről a bal alsó sarokba, de a létszámon és lelkesedésen ez mit sem változtat.

A bemelegítés jól sikerült (Fotó: Tumbász Hédi)
A bemelegítés jól sikerült (Fotó: Tumbász Hédi)

ELŐZMÉNYEK

A magyar válogatott utolsó mérkőzését játssza az idei divízió 1/A-csoportos jégkorong-világbajnokságon Kazahsztán ellen, és szerencsére a legfontosabb kérdés már a nap elején megválaszolásra került: miután Szlovénia 9–0-ra kiütötte Litvániát, így eldőlt, hogy a mieink mindenképpen megőrzik tagságukat a csoportban.

Vagyis, a torna idei utolsó mérkőzésén a házigazdaként már feljutott Kazahsztán válogatottja mellett már a mieink is felszabadultan játszhatnak a tét nélküli mérkőzésen. Az egyetlen gond a csapattal kapcsolatban, hogy Magosi Bálint csapatkapitány a Litvánia ellen összeszedett sérülése miatt – agyrázkódás tüneteit mutatta –, a mai találkozót is kihagyni kényszerül.

A szlovénok ellen eltiltását letöltötte Hári János, így ő visszakerült az első sorunkba, ami egyben azt is jelenti, hogy Andrew Sarauer is a negyedik sorba. A Nagy K., Bartalis, Sofron második csatársor maradt együtt, a harmadikon és a negyediken pedig annyit módosított a szakmai stáb, hogy Nagy Gergő lejjebb, Benk András pedig feljebb került. A kapuban Vay Ádám helyett Bálizs Bence kezdett, és a kisebb combsérüléssel küzdő Erdély Csanád vállalni tudta a játékot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik