Gyász: tragikus hirtelenséggel elhunyt a Csíkszereda hokisa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.09. 19:00
null
Kósa Endre (1975–2015) (Fotó:<a href="http://www.jegkorongblog.hu/2015/11/09/meghalt-kosa-endre/" target="_blank"> jegkorongblog.hu</a>)
Tragikus hirtelenséggel elhunyt Kósa Endre, a jégkorong Mol Ligában szereplő Csíkszereda játékosa.

 

A 40 éves Kósa Endre a csíkszeredai Szabadság tér egyik tízemeletes tömbházának legfelső emeleti folyosóablakából zuhant le hétfő kora délután – számolt be a hírről a szekelyhon.ro.

Az eset körülményeit még vizsgálják a szakértők, egyelőre nem tisztázottak a részletek. Az első nyomozati következtetések szerint kizárható az idegenkezűség, feltételezhető, hogy öngyilkosság történt – tudta meg a romániai honlap Gheorghe Filiptől, a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől.

A sokszoros román válogatott Kósa Endre a romániai bajnokságot kilencszer, míg a Mol Ligát egyszer nyerte meg a Csíkszeredával.

A Csíkszeredai Sportklub hétfőn közleményben fejezte ki részvétét.

„Példakép volt szorgalmával és odaadásával. Megbízhatósága minta volt. Kósa Endrére mindig lehetett számítani. Két évvel ezelőtt hagyott fel az aktív jégkorongozással, ezt követően hokis palánták nevelésébe kezdett. A mostani szezonban többek között ő volt a Csíkszeredai ISK U10­-es és U12­-es csapatának egyik edzője. Mindeközben, ha kellett, a felnőttcsapat is számíthatott rá. Az elmúlt idényben három, míg a jelenlegi szezonban egy találkozón lépett pályára a Sportklub színeiben. A Csíkszeredai Sportklub vezetősége és a játékosok őszinte részvétüket fejezik ki a gyászoló családnak” – olvasható a közleményben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik