Erste Liga: az FTC magabiztos sikerrel kezdett az elődöntőben

NSO/MTI NSO/MTINSO/MTI NSO/MTI
Vágólapra másolva!
2019.03.12. 20:57
null
Hét gólt is ünnepelhettek a zöld-fehérek a DEAC elleni elődöntő első mérkőzésén (Fotó: fradi.hu)
Az FTC-Telekom hazai pályán 7–2-re legyőzte a DEAC-ot a jégkorong Erste Liga elődöntőjének első mérkőzésén.

Az elődöntős párharc az egyik fél negyedik győzelméig tart.

A másik párban az Újpest és a Csíkszereda küzd meg egymással, az az elődöntő szerdán kezdődik és csütörtökön folytatódik a Megyeri úton, aztán vasárnap és hétfőn Csíkszeredában lép jégre a két együttes.

JÉGKORONG
ERSTE LIGA
ELŐDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
FTC-TELEKOM–DEAC 7–2 (2–0, 2–0, 3–2)
Pesterzsébet, 532
néző. V: Németh M., Haszonits, Váczi, Kövesi
FTC: Arany – Perrier (1), Jászai (1) – Sarcia, Hegyi Á. (1) – Kärmeniemi, RANTANEN 1 (2) – Boros, Pozsár – WALLS 2 (1), NAGY G. 1 (1), Pavuk – Switzer 1, TÓTH A. 1 (1), Tóth Richárd (1) – Farkas L. (1), Roczanov, TÓTH GERGŐ 1 – Rafaj, Dósa, Hardi. Edző: Fodor Szabolcs
DEAC: Hetényi Z. – Kovács B. Z., Vuorijärvi – Hetényi P., Markov – Antal A., Behal – Novotny, Kulesov, IZACKY 1 – Berta, Németh A. (1), Kozma F. – Hári N., Silló 1, MOLNÁR D. (1) – Salló B., Vincze P. T., Márton. Edző: David Musial
Kiállítások: 8, ill. 18 perc
Kapura lövések: 51–23
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 1–0 az FTC javára
MESTERMÉRLEG
Fodor Szabolcs:
– Két harmadon keresztül nagyon keményen beleálltunk a meccsbe, aztán a záró játékrészben, négy nullánál talán mindkét csapat érezte, ez eldőlt, akkor inkább a szabálytalanságok kerültek előtérbe. Tudjuk, hogy a széria négy nyert mérkőzésig tart, ez csak egy volt, megyünk tovább!
Kecskeméti Áron másodedző: – Nem kifogásként, de nem egyszerű egy hétmeccses, gyergyói túrákkal tarkított negyeddöntő után megérkezni a második körbe… Ettől függetlenül a legnagyobb problémánk az volt, hogy az edzői utasításokat többszöri figyelmeztetésre sem sikerült végrehajtani, kérdés, ez a fáradtság számlájára írható-e, vagy csak egy ilyen nap volt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik