Elégedettek a Sapa Fehérvár AV 19 vezetői

Vágólapra másolva!
2010.01.13. 12:18
null
A vezetők elégedettek a Volánnal (Fotó: Szabó Miklós)
Címkék
Elégedett a Sapa Fehérvár AV 19 eddigi teljesítményével a jégkorongcsapat vezetősége – hangzott el a klub szerdai sajtótájékoztatóján.

Az alakulat 42 forduló után a hatodik helyen áll a nyílt osztrák bajnokságban. A rájátszásig – amelybe a legjobb nyolc jut – még 12 kört rendeznek, ebből hatszor otthon játszik a csapat. Az Alba Volán hazai környezetben 21 meccséből 15-öt nyert meg, és ha győz a hátralévő hat fehérvári összecsapáson, akkor teljesíti a célkitűzést, és biztos playoffrésztvevő.

A Volán jelenleg úgy hatodik 44 ponttal, hogy négy pont választja el az ötödik Villachtól, míg a hetedik Medvescak Zagrebnek 43, a nyolcadik Klagenfurtnak 40, a kilencedik Olimpija Ljubljanának 33, a sereghajtó Jesenicének pedig 28 pontja van.

Id. Ocskay Gábor szakosztály-igazgató hangsúlyozta, hogy a tízcsapatos osztrák bajnokságban az együttes lényegesen jobb pozícióban van, mint ahogy a klubok közötti költségvetések összehasonlításában áll. Kiemelte azt is, hogy az elmúlt időszakhoz képest sikerült emelni a nézőszámot – szinte minden meccsen 3000-en szurkolnak –, és ezt nem sok egyesület tudja elmondani magáról.

A sajtótájékoztatón aláírták a klub és a Bericap Bt. szponzori szerződését, amely alapján a cég a negyedik legnagyobb támogatója lett a klubnak.

„Négymillió forint értékben olyan alapot hozunk létre, amelyben az egészség megőrzése főszerepet játszik. Ebben nagyszerű partnerre leltünk Mohácsi János doktor személyében, aki a hátteret adja, gondolok itt például az egészségmegóvásra, a rehabilitációs programra, amely hozzájárul ahhoz, hogy még profibbá váljon a jégkorong-szakosztály. Emellett létrehozunk egy közönségdíjat, 500 ezer forintos alappal, amivel díjaznánk azokat a játékosokat, akik igazán sokat tettek a sikerekért" – mondta Papp Dénes, a cég ügyvezető igazgatója.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik