Jégkorong: Sebőkék és Vayék kikaptak, Bálizsék és Erdélyék győztek

V. J./MTIV. J./MTI
Vágólapra másolva!
2023.09.24. 21:13
null
Vay Ádám (Fotó: Nemzeti Sport, archív)
Sebők Balázs csapata, az Iserlohn Roosters otthon szétlövésben kapott ki 3–2-re az Ingolstadttól a német jégkorong-bajnokság vasárnapi játéknapján – körkép.


Sebők Balázs
pontot nem szerzett – csupán háromszor volt csereként a jégen –, együttese pedig a 12. helyen áll a 14 csapatos DEL1-ben.

A Vay Ádámot foglalkoztató Poprád (Poprad) 4–3-as vereséget szenvedett Besztercebányán (Banska Bystrica), és visszacsúszott a hatodik helyre a szlovák bajnokságban. A kapus 29 lövésből 25-öt fogott meg.

A Csányi Karolt foglalkoztató Zólyom (Zvolen) 5–2-re győzött Homonnán (Humenné), a válogatott támadó 13 és fél percnyi játék alatt egyszer lőtt kapura. A HKM Zvolen második a tabellán.

Erdély Csanád
csapata, a dán Esbjerg 6-2-re győzte le hazai pályán a Frederikshavnt, a csatár nem szerzett pontot, volt egy kiállítása, klubja pedig a harmadik helyen áll.

Bálizs Bence
vezérletével a norvég Sparta Sarpsborg 3–1-re verte a Ringerikét. A válogatott kapus 28 lövésből 27-et hárított, csapata pedig százszázalékos mutatóval vezeti a tabellát.

A svéd élvonalban Galló Vilmos klubja, a Linköping hazai pályán 3–0-ra kikapott a Leksandtól. A csatárnak 13 és fél percnyi játékidő alatt egy kapura lövése volt. A Linköping a 14 csapatos bajnokságban pillanatnyilag a tizedik helyen áll.

A Majoross Gergely vezette Ravensburg Towerstars hosszabbítás után 5–4-re kikapott az éllovas Crimmitschau otthonában, és így maradt a második helyen a német második vonalban (DEL2).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik