Jégkorong: eldőlt Bartalis István, Erdély Csanád és Sarauer Andrew jövője

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2023.06.30. 14:44
null
Bartalis István további két évig erősíti a Hydro Fehérvár AV19-et (Fotó: Hydro Fehérvár AV19)
Bartalis István további két, míg Sarauer Andrew egy évet írt alá a Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapatával, Erdély Csanád ellenben külföldön folytatja a pályafutását.

Bartalis Istvánnak az idény végén lejárt a hároméves szerződése, amelyet újabb két esztendőre megújított az ICEHL-ben szereplő fehérváriakkal.

„A világbajnokság után sok megkeresést kaptam, a családommal sokáig gondolkoztunk, hogy merre is mennénk, melyek azok a helyek, ahova szívesen elköltöznénk együtt. Végül azonban átgondoltuk, hogy Székesfehérváron szeretnénk maradni.Ezért most kétéves szerződést írtunk alá, hosszabb távon is itt képzeljük el az életünket. Itt szeretném befejezni a karrierem, ahol először húztam korcsolyát életemben”– mondta Bartalis Istvána klub honlapján.

A 38 éves Sarauer Andrew is döntött a jövőjéről, s további egy évig még biztosan erősíti a Fehérvárt, ahol a tizedik idényét kezdi majd meg. Erdély Csanád ellenben kilenc évad után úgy határozott, eljött az ideje annak, hogy külföldön is kipróbálja magát.

A világbajnokság után adódott egy olyan lehetőségem, amely igazán felkeltette az érdeklődésemet, így azt az ajánlatot fogadtam el. Ugyanakkor óriási köszönettel tartozom a fehérvári klubnak az elmúlt évekért, azokért a profi szezonokért, melyeket itt játszhattam.

A 27 éves csatár azt egyelőre nem árulta el, hogy melyik csapatnál folytatja a pályafutását.

Erdély Csanád úgy határozott, eljött az ideje, hogy kipróbálja magát külföldön (Fotó: Hydro Fehérvár AV19)
Erdély Csanád úgy határozott, eljött az ideje, hogy kipróbálja magát külföldön (Fotó: Hydro Fehérvár AV19)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik