KoroNapló: Saláta, konditerem, türelem – így készül Galló Vilmos

GALLÓ VILMOS (Svédország)GALLÓ VILMOS (Svédország)
Vágólapra másolva!
2020.04.25. 08:26
A finn élvonalbeli KooKoo jégkorongozója, Galló Vilmos régi légiós-állomáshelyén, Svédországban tölti az idejét, amióta berekesztették az évadot. Ugyan hétfőn kezdődött volna a világbajnokság, ő most salátával, kondizással és türelemmel készül – a következő idényre.

„Sziasztok! Stockholmból jelentkezem ismét, éppen edzésről jövök, elég kemény kétórás kondizás volt. Egy nagy bevásárló területen sétálok át, ám csak néhány ember van itt, amúgy kihalt a környék – sajnos a koronavírus mindenre rányomja a bélyegét. Mondjuk, errefelé nem muszáj, csak ajánlott betartani a korlátozásokat – a boltok is nyitva vannak –, de az emberek többsége azért engedelmeskedik. Remélhetőleg ennek az egésznek lassan vége lesz. Itt, Svédországban amúgy is más utat választottak a helyzet kezelésére, bízom benne, hogy beválik, és mihamarabb visszatér az élet a rendes kerékvágásba.

Mentálisan egyelőre nincs miért izgulnom, mert ha minden a tervek szerint halad, van munkám – ha viszont nem, akkor nagyobb dolgok miatt kell aggódni… Ugyanakkor mivel nincsen szezon és normális edzés sem, nagyon oda kell figyelni az étkezésre. Nekem van is néhány szabályom, amelyeket próbálok betartani: napi legalább egyszer saláta, a sört mellőzöm, és természetesen igyekszem fehérjedús ételeket fogyasztani, hogy tudjak izmot építeni.

Persze tölthetnénk az időnket kellemesebben is, hiszen napok múlva kezdődne a világbajnokság, és Ljubljanában én még nem játszottam címeres mezben – most nem lett volna rossz, ám nincs mit tenni. Csakis a következő idényre fókuszálhatunk, és én nagyon szerencsés vagyok, hiszen Svédországban a korlátozások dacára jelenleg is szabad konditerembe menni, sőt még jégre is. Mondjuk, nyáron azért itt sincs nyitva sok jégpálya, de Linköpingben éppenséggel igen, ezért úgy döntöttem, hogy a nyarat ott töltöm, hiszen jó csoport alakul: NHL-estől KHL-esig mindenféle játékos lesz.

Vigyázzatok magatokra! Még jelentkezem!”

AKoroNaplóállandó szerzői:Baráth Botond(Egyesült Államok),Galló Vilmos(Svédország),Gulácsi Péter(Németország), Juhász Dorka (Egyesült Államok),Kemény Dénes(Magyarország), Davide Lanzafame (Magyarország) Planéta Szimonetta(Franciaország).
Korábban: Ligetvári Patrik (Spanyolország), Pádár Krisztián(Oroszország),Vojvoda Dávid(Olaszország)

A KoroNapló korábbi bejegyzéseitIDE KATTINTVAtekinthetik meg!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik