Jégkorong: kanadai védőt igazolt a Mol Liga címvédője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.19. 16:40
A DVTK jégkorongcsapata új játékos szerződését jelentette be. A klub honlapján olvasható közlemény szerint a 23 éves kanadai védő, Garrett Clarke pénteken csatlakozik az együtteshez.

Garrett pályafutása nagy részét amerikai bajnokságokban, a CHL-ben és az ECHL-ben töltötte. A 2015–2016-os szezont az Allan Americans csapatánál kezdte, azonban szezon közben a Rapid City Rush-hoz szerződött.

Egri Gergely, a DVTK csapatmenedzserének elmondása szerint a kanadai védő március 31-ig kötelezte el magát a Jegesmedvékhez.

„Erős, jól korcsolyázó, jól lövő játékosról beszélünk. Szeretne a segítségünkre lenni, megunta az eddigi szerepeket, amelyeket a tengerentúlon osztottak neki, szerinte ennél sokkal több van benne. Egy ügynökön keresztül jutottunk el hozzá. Ő ajánlotta be nekünk Garrettet, mi pedig felvettük vele a kapcsolatot. Nem volt zökkenőmentes az ide útjának a megszervezése, de úgy tűnik, minden akadály elhárult, és pénteken már Miskolcon lesz. És marad is március harmincegyedikéig, ugyanis addig köti hozzánk szerződés” – mondta Egri Gergely a dvtk.eu-nak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik