Jégkorong: visszatér a kedvenc, négy légiós érkezik a Fradihoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.20. 23:40
Négy légióst szerződtetett a Mol Ligában szereplő FTC-ESMTK jégkorongcsapata – adta hírül a klub hivatalos honlapja, a fradi.hu.

Visszatér a Fradiba Juhamatti Hietamaki, aki a 2011–2012-es szezont a zöld-fehéreknél kezdte meg. A finn játékos az elmúlt években a bajnokság egyik legjobb hátvédjének bizonyult, legutóbb Brassóban szerepelt.Juhamatti Hietamaki, aki a 2011–2012-es szezont a zöld-fehéreknél kezdte meg. A finn játékos az elmúlt években a bajnokság egyik legjobb hátvédjének bizonyult, legutóbb Brassóban szerepelt.

A 27 éves Jimmy Jensen a francia Brianconból érkezik Magyarországra, de korábban játszott Svédországban is. A tapasztalt jégkorongozó nagy erősítést jelenthet a Fradi számára.

A finn Joona Manninen a hazája másodosztályában érdekelt Jokipojat csapatából szerződik az FTC-hez, míg Edgars Apelis Lettországból igazol a Fradihoz, de korábban játszott Ukrajnában, Csehországban és Németországban is.

A zöld-fehérek szakmai stábja még egy hátvéddel szeretne erősíteni, és öt légióssal vágna neki a Mol Liga következő szezonjának.

A Fehérvár AV19 bejelentette Ryan Martinelli szerződtetését, aki a német másodosztályú Fischtown Penguins csapatát hagyta el a Volán kedvéért. A 195 centiméter magas játékos egyéves szerződést kötött a székesfehérvári együttessel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik