Jégkorong: a Dab budapestiként lehet EBEL-csapat

Vágólapra másolva!
2013.01.18. 09:15
A jégkorong Mol Ligában szereplő Dab.Docler továbbra is szeretne az osztrák EBEL-ben szerepelni, de ehhez arra van szükség, hogy a dunaújvárosi klub Budapestre költözzön.

„Az EBEL egyértelműen a tudomásunkra hozta, hogy a marketinget kulcsfontosságúnak tartja, ezért nem tudja elképzelni, hogy olyan klub csatlakozzon a mezőnyhöz, amely egymilliósnál kisebb településen van – mondta a Nemzeti Sportnak idősebb Azari Zsolt, a klub ügyvezetője, hozzátéve, hogy ezt a követelményt kizárólag az újonnan felvett klubok elé állítják. –Tavaly a világbajnokságon, Ljubljanában tárgyaltunk az EBEL-esekkel, és azt mondták, idézem: »Budapest esetleg érdekes lehet.«"

Azari Zsolt elmondta, a klub Káposztásmegyerre költöztetheti a hazai mérkőzéseit, a fő (és jelenlegi egyetlen…) támogató Docler ugyanis nagy befektetést tervez a fővárosban (luxusáruház az Andrássy úton), és vállalhatja a klub 1.5 millió eurós finanszírozását.

A NEMZETI SPORT PÉNTEKI SZÁMÁBAN MEGJELENT INTERJÚBÓL AZT IS MEGTUDHATJA, MILYEN REAKCIÓRA SZÁMÍT IDŐSEBB AZARI ZSOLT A DUNAÚJVÁROSI SZURKOLÓK RÉSZÉRŐL.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik