Jégkorong ob I: a Stars visszavágott az Újpestnek a tegnapi vereségért

Vágólapra másolva!
2010.01.27. 21:15
Címkék
A Vasas Budapest Stars idegenben nyert 6–4-re a jégkorong ob I középszakaszának szerdai mérkőzésén. A vendégek az utolsó harmadban csikarták ki a győzelmet.

Egy nappal korábban a lilák nyertek két góllal.Egy nappal korábban a lilák nyertek két góllal.

FÉRFI OB I 
KÖZÉPSZAKASZ
ÚJPESTI TE–VASAS BUDAPEST STARS 4–6 (2–2, 1–1, 1–3)
Megyeri út, 300 néző. V: Babics, Németh M., Soós D.
ÚJPEST: Szőke – Hetler, Hüffner (1), NÉMETH P. 2, Davis (1), KISS G. (2) – Bontovics, Kadlubiak, Fabry, SIKORCIN (2), KIRICSENKO 2 – Zalavári, Simon, Rusznyák, Szajbert P., Dömötör. Edző. Pék György
VASAS: Ondrejka – Kangyal, KLUUSKERI 1, FODOR SZ. (1), Gergely 1 (1), Gröschl (1) – Svasznek, Szajbert K. (1), Petricko 1, Holéczy, Majoros – Szirányi, Sille (1), Strenk (1), Somogyi 1, SÁNDOR  SZ. 1 (1) – VIRÁG  CS. (1), Wéber, Maszlov, FODOR CS. 1. Edző: Glen Williamson
Kiállítások: 6 perc, ill. 10 perc
MESTERMÉRLEG
Pék György: – Az a kevés játékosom aki egészséges, ezúttal is kitette a lelkét, de ez ezúttal kevésnek bizonyult. Ebben a csapatban még nincs négy-öt gólnál több, Borbás kiesése nagy érvágás számunkra. Ezúttal Davis játszott centert a helyén, de érezni lehetett rajta, hogy még nem igazán van játékban, mindenképen szüksége van még néhány mérkőzésre, hogy belelendüljön.
Glen Williamson: – Már kedden sem játszottunk rosszul, ám ezúttal végre megtaláltuk a góllövő ütőnket, különösen elégedett vagyok a fiatal negyedik sor teljesítményével. Jól jön most ez a kis pihenő az utóbbi napok erőltetett menete után.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik