A philadelphiai Scott Hartnell parádézott az Islanders ellen

Vágólapra másolva!
2008.01.20. 08:26
Scott Hartnell vezérletével diadalmaskodott a New York Islanders otthonában a Philadelphia Flyers együttese az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság alapszakaszának 103. játéknapján. Sidney Crosby nélkül is nyert a Pittsburgh Penguins a San Jose Sharks otthonában győzött a Detroit Red Wings.
Scott Hartnell (jobbra) veszi be az Islanders kapuját
AP
Scott Hartnell (jobbra) veszi be az Islanders kapuját
Scott Hartnell (jobbra) veszi be az Islanders kapuját
AP
Scott Hartnell (jobbra) veszi be az Islanders kapuját

Scott Hartnell a hatodik percben vezetést a Flyersnek az Islanders otthonában, azonban nem örülhettek sokáig a vendégek, hiszen az első húsz perc végén már a hazaiak vezettek 3-1-re, hiszen Richard Park, Josef Vasicek és Bill Guerin is betalált Martin Biron kapujába.

A folytatás azonban jobban alakult a Philadelphiának, hiszen a második harmadban Steve Downie szépített, Hartnell pedig egyenlített. A záró felvonásban aztán újra Hartnell volt eredményes, majd a találkozó hajrájához közeledve Mike Richards is betalált, és így bebiztosította a győzelmet a Flyersnek.

Sidney Crosby nélkül is nyert a Pittsburgh Penguins, ugyanis a kiváló center bokasérüléssel bajlódik, és az is elképzelhető, hogy ezért nem lesz ott az All-Star gálán Atlantában.

A pingvinek rögtön a meccs elején Jeff Taffe találatával szerezték meg a vezetést, majd tartották az eredményt. A hajrában aztán Jevgenyij Malkin lőtt az üres kapuba, és így bebiztosította a győzelmet csapatának.

Nagyszerű második harmadot produkált a Detroit a San Jose otthonában, és ennek köszönhetően a Red Wings sorozatban hatodszor győzte le a Sharksot.

ÉSZAK-AMERIKAI PROFI JÉGKORONG-BAJNOKSÁG (NHL), ALAPSZAKASZ

103. JÁTÉKNAP
Boston Bruins New York Rangers 4-3 – szétlövéssel
St. Louis Blues Nashville Predators 2-5
Montreal Canadiens Pittsburgh Penguins 0-2
New York Islanders Philadelphia Flyers 3-5
Phoenix Coyotes Chicago Blackhawks 1-2 – szétlövéssel
San Jose Sharks Detroit Red Wings 3-6
Dallas Stars Columbus Blue Jackets 3-1
Ottawa Senators Tampa Bay Lightning 0-2
Toronto Maple Leafs Buffalo Sabres 4-2
Washington Capitals Florida Panthers 5-3
Vancouver Canucks Los Angeles Kings 3-4
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik