Jégkorong ob I: túlórában után nyert a HC Csíkszereda Újpesten

Vágólapra másolva!
2007.09.16. 22:05
Az élvonalbeli jégkorong-bajnokság másik vasárnapi mérkőzésén a HC Csíkszereda a hosszabbítást követően egy góllal verte az Újpestet. A vendégek az első két harmadot egy-egy góllal nyerték, a lila-fehérek a zárórészben szerzett két találtukkal mentették döntetlenre a találkozót.
Farkas József
Farkas József


A hosszabbítás harmadik percének elején Petres Tivadar volt eredményes, így a csíkszeredaiak hat, a házigazda újpestiek csupán három ponttal zárták a két együttes három meccsét.

A két együttes szombaton is szoros mérkőzés játszott egymással, akkor az Újpest büntetőkkel tudott nyerni, míg korábban egyszer már a csíkiak egy góllal győztek a Megyeri úton.

OB I, ALAPSZAKASZ:

ÚJPESTI TE - HC CSÍKSZEREDA (romániai) 2–3 (0–1, 0–1, 2–0, 0–1, hosszabbításban)
Megyeri út, 200 néző. V: Babic (szlovák), Abonyi, Wolf
ÚJPEST: Gonda – Skorvanek, Mocek (1), Gergely Cs., Lezo, Safarik, Cop, Szirányi, Izvolt, Borbás G., Feranec 1, Hetler, Cunderlik, Dubek 1, Voskar (1), Szajbert P. (1), Szajbert K., Papp V., ifj. Markó, Virág Csaba, Rafaj. Edző: Jindrich Novotny
HC CSÍKSZEREDA: Polc – SCIBRAN, BLANAR, Antal Zs., Szabó I., Mihály E. (1), KRAMNY, HARABIN, Petres T. 1, Péter L. Lőrincz, Szőgyőr, Solti, Molnár Zs., Bosak 1, ifj. Bíró O., Bálint Zs. (1), Virág Csanád 1, Malinka. Edző: Lubomir Rohacik
Kiállítások: 20 perc + 10 perc fegyelmi (Voskar, Mocek), ill. 24 perc + 10 perc fegyelmi (Antal Zs.)
MESTERMÉRLEG
Jindrich Novotny: Rosszul kezdtük a meccset, ellenfelünk szerencsés góllal szerzett vezetést. Kicseréltem néhány játékost a sorokban, ezután egyenlítettünk, de a hosszabbításban nem nekünk kedvezett a szerencse.
Lubomir Rohacik: Nemcsak annak örülünk, hogy három találkozón hat pontot szereztünk az Újpest otthonában, hanem annak is, hogy három remek mérkőzést játszottunk.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik