Amit Verebes Józsefről Mindenkinek Tudnia Kell - Ferenczi Attila - Videó

2543117 25431172543117 2543117
Vágólapra másolva!
2014.02.10. 10:02
A megosztó személyiségnek tartott Verebes Józsefről beszél Ferenczi Attila. Korát évtizedekkel megelőzve megújította a Magyar Futballt, de...

A megosztó személyiségnek tartott Verebes Józsefről beszél Ferenczi Attila. Korát évtizedekkel megelőzve megújította a Magyar Futballt, de a nemzetközi áttörés elmaradt. A miértekről és a hogyanokról a későbbiekben magától Verebes Józseftől is kérdezni fogunk. Addig előszóként álljon itt pár sor tőle önmaga munkájáról:

"Nem lehettem próféta a saját hazámban"

"Akkoriban bevezettem a letámadásos futballt az ETO-nál, az ellenfelek hosszú évekig nem tudták, hogy mit csináljanak velünk, úgy megleptük őket. Felajánlottam, hogy megtanítok mindent a kollégáimnak, buszokkal jöttek hozzánk, Győrbe a magyar edzők, de sajnos egy idő után nem oktathattam őket, így nem sikerült meghonosítanunk ezt a stílust.Akkoriban ugyanisfővárosi uralom volt az országban, és a vezetők nem nézték jó szemmel, hogy egy vidéki csapat egy vidéki edzővel sorra legyőz mindenkit. A magyarok sajnos ilyenek, az irigység szétfeszíti őket. Nem lehettem próféta a saját hazámban."


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik