PSG: „Top formában van és nagyon motivált” – Enrique Mbappéról

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.18. 14:08
null
Luis Enrique szerint Kylian Mbappé motiváltan tért vissza a PSG első csapatához (Fotó: Getty Images)
Lezáródni látszik a nyár legnagyobb szappanoperája, ugyanis a napokban visszatért a francia rekordbajnok első csapatához Kylian Mbappé, akiről elégedetten nyilatkozott a Paris Saint-Germain nemrég kinevezett edzője, Luis Enrique.

 

Első idegenbeli mérkőzésére készül a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) címvédő Paris Saint-Germain, amely az 1. fordulóban hazai pályán gól nélküli döntetlenre végzett a Lorient-nal.

A csapat pénteki sajtótájékoztatóján Luis Enrique elmondta, hogyan látja a világbajnok francia támadó, Kylian Mbappé első csapathoz való visszakerülését, aki a Get Football News France szerint „ideiglenes fegyverszünetet kötött” a klubbal.

Luis Enriquét a sajtótájékoztatón arról kérdezték, kapott-e valamilyen garanciát a klub részéről arra, hogy a támadó még jövő hónapban is a csapatnál lesz-e, de erre kitérő választ adott a spanyol szakember.

„Úgy tűnik, csúcsformában van és nagyon motivált, megfelelő gondolkodásmóddal. Nagyszerű, hogy van egy olyan világklasszis játékosunk, mint Mbappé, nemcsak a futballal kapcsolatos képességeit, hanem a karakterét is tekintve” – fogalmazott Luis Enrique.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik