PSG: anyja meg akar szabadulni Hakimi korábbi feleségétől

Vágólapra másolva!
2023.04.21. 10:29
null
Asraf Hakimi és a nála 12 évvel idősebb Hiba Abouk (Fotó: Getty Images)
A francia Paris Saint-Germain marokkói válogatott jobbhátvédje, Asraf Hakimi válik feleségétől, a színésznőként tevékenykedő Hiba Abouktól, azok után, hogy a labdarúgót februárban nemi erőszakkal vádolták meg. Abouk korábban elmondta, hogy szerette volna megszerezni Hakimi vagyonának felét, amikor kiderült számára, hogy a labdarúgó minden értéke az édesanyja nevén van, aki a hírek szerint meg akart szabadulni Hakimi feleségétől.

 

Megírtuk, hogy Hakimi ellen nemi erőszak gyanúja miatt nyomoznak Franciaországban, ezért a labdarúgó felesége, Hiba Abouk beadta a válókeresetet. A színésznőként ismert Abouk viszont a francia First Mag magazinnak elárulta, szerette volna megszerezni Hakimi vagyonának a felét, amikor megtudta, hogy a futballista nevén nincs semmilyen érték, ugyanis fizetésének és vagyonának kedvezményezettje az édesanyja.

Az olasz Corriere dello Sport számolt be róla, hogy az Olaszországban az El Princípe–An Impossible Love című televíziós sorozatból ismert spanyol színésznő, Hiba Abouk láthatóan nincs jó viszonyban anyósával, ugyanis Hakimi anyja a Morocco World Newsnak nyilatkozva támadta meg menyét, akinek két gyermeke van a labdarúgótól.

„A fiam nem értesített a vagyonátruházásról. Nem tudom, tett-e valamit önmaga védelmében, de mi van, ha ez igaz? Ha a fiam nem teszi meg, nem fog tudni megszabadulni attól a nőtől” – fogalmazott Hakimi édesanyja, akinek kijelentésére Abouk még nem reagált, ugyanakkor a színésznő ügyvédei a hírek szerint azon dolgoznak, hogy a sportolótól megkapják a megfelelő tartásdíjat és a gyermekek megfelelő anyagi elismerését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik