PSG: nemi erőszak miatt nyomoznak a marokkói védő után – sajtóhír

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.02.27. 21:16
null
Tornyosulnak a viharfelhők Hakimi feje felett (Fotó: Getty Images)
Nemi erőszak gyanújával indított nyomozást a párizsi rendőrség a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain marokkói válogatott labdarúgója, Asraf Hakimi ellen – írja saját forrásaira hivatkozva a Le Parisien.

A vasárnapi nap folyamán egy fiatal nő jelent meg a Nogent-sur-Marne-i rendőrőrsön, és azt mondta, hogy a PSG sztárja megerőszakolta őt, de nem akart feljelentést tenni – a rendőrök ezzel együtt hivatalból elindították a bűnügyi eljárást a marokkói labdarúgó ellen.

Az előzetes beszámolók szerint Hakimi február 16-án kezdett el beszélgetni későbbi áldozatával az Instagramon. A folyamatos üzenetváltás ugyanezen hónap 25-én, szombaton torkollott személyes találkozásba: a fiatal nő a marokkói futballista által megrendelt Uberrel jutott el annak boulogne-i otthonába, ahol a nő beszámolói szerint eldurvultak az események.

Hakimi először megcsókolta, majd a ruháit fölemelve a melleit is megcsókolta, végül az ujjával hatolt be a neve elhallgatását kérő nő nemi szervébe – mindezt az áldozat ismételt tiltakozása ellenére. A fiatal nő ezután lerúgta magáról a marokkói futballistát, majd SMS-ben értesítette az egyik barátját, aki autóval érte jött.

Hakiminek még a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-találkozón sérült meg a combhajlító izma, emiatt a Lille, illetve vasárnap a Marseille ellen sem léphetett pályára a fővárosi csapatban. A marokkói válogatott kiválósága egyébként – a közösségi médián megjelent tartalmak tanúsága szerint – egyedül volt otthon a hétvégén, a felesége és két gyereke ugyanis Dubaiban vakációzott.

A Paris Saint-Germain cikkünk megírásáig nem reagált a hírekre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik