PSG: a sima vereség után a világbajnok kiállt a drukkerek elé, és bocsánatot kért – videó

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.02.11. 20:24
Mint beszámoltunk róla, a Paris Saint-Germain simán, 3–1-re kikapott a Monacótól a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) szombati játéknapján. A párizsiakat elkísérő szurkolók nehezen emésztik az újabb vereséget, Presnel Kimpembe helyénvalónak érezte, hogy a csapat nevében bocsánatot kérjen tőlük.

 

A PSG néhány napon belül a második fájdalmas vereségét szenvedte el: szerdán 2–1-re kikapott Marseille-ben és kiesett a Francia Kupából, szombaton korán kétgólos hátrányba került, és 3–1-re vesztett Monacóban.

A drukkerek drapériákon ébredésre szólították fel a futballistákat, a lefújás után hangosan tüntettek a lelátón. Médiainformációk szerint Marquinhos, a csapatkapitány azt kérte a játékosoktól, hogy ne menjenek oda köszönteni őket.

Gianluigi Donnarumma, akinek teljesítményére nem lehetett panasz, végül odament a PSG-tábor elé, aztán megjelent Presnel Kimpembe is. A két hónap kihagyás után visszatérő, az utolsó tíz percet a pályán töltő világbajnok – szavai fogadtatásakor fontos: saját nevelésű – védő megafonon szólt is a drukkerekhez:

„Tudjuk, hogy ami a pályán történt, értékelhetetlen. Annyit tehetek csak, megköszönöm, hogy ideutaztatok a kedvünkért. És kérjem, ne hagyjatok minket magunkra, szükségünk van a támogatásotokra! Mindent megteszünk az öltözőben, hogy összeszedjük magunkat, és minden rendben menjen kedd este” – mondta többek között Kimpembe, akit a megszólított ultrák lelkesen megtapsoltak.

Ez akár annak is jele is lehet, hogy a Bayern München elleni kedd esti BL-nyolcaddöntőben töretlen lesz a buzdítás…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik