Ligue 1: Schmeichelt várják, Aaron Ramseyt bejelentették!

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.08.02. 07:09
null
Aaron Ramsey itt még a Rangers szerelésében (Fotó: AFP)
A francia labdarúgó-bajnokság élvonalában (Ligue 1) szereplő OGC Nice hétfő este bejelentette, hogy szerződtette a walesi válogatott középpályást, Aaron Ramseyt.

 

Aaron Ramsey néhány nappal ezelőtt szerződést bontott a Juventusszal, így szabadon igazolható játékosként írt alá a nizzaiaknak.

A 31 éves, 75-szörös walesi válogatott középpályás az Arsenalnál eltöltött bő egy évtized (2008–2019, közben rövid cardiffi és nottinghami kölcsönjáték) után lett a Juventus futballistája, ám sok mérkőzést hagyott ki sérülések miatt, és a legutóbbi idény második felére az olaszok kölcsönadták a skót Rangersnek.

Az azúrparti csapat eddig jobbára fiatalokat igazolt ezen a nyáron – Badredine Bouanani és a román Rares Ilie szerződtetése, továbbá Marcin Bulka véglegesítése után hétfőn hazahozta a Lokomotiv Moszkvából Alexis Beka Bekát –, azonban Ramsey érkezésével immár egy rutinos új harcosuk is van.

Mint néhány napja hírül adtuk, a francia klub szóban megállapodott Kasper Schmeichellel, a Leicester City dán válogatott kapusával is, ám az az ügylet még nem zárult le.

BEKA BEKA SZERZŐDTETÉSÉVEL JÓL INDULT, RAMSEY BEJELENTÉSÉVEL JÓL IS ZÁRULT A NICE NAPJA


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik