FFT: A média próbált Benzema ellen fordítani – Giroud

Vágólapra másolva!
2022.01.03. 19:30
null
Giroud és a vb-trófea
Címkék
„A média gyakran próbált szembefordítani Benzemával. Először elkenődtem, aztán már csak nevettem” - mondta az FFT-nek Olivier Giroud, akit klubjaiban egyszerre dicsőítették és részesült megvetésben, a válogatottban tisztelték, ugyanakkor gúnyolódtak is rajta, de ezekre mindig góllal válaszolt.

Ha az embert Olivier Giroud-nak hívják, valóban felvetődik a lehetősége annak, hogy életét egy magasabb erő irányítja. Klubjaiban egyszerre dicsőítették és részesült megvetésben, a válogatottban tisztelték, ugyanakkor gúnyolódtak is rajta, de ezekre mindig góllal válaszolt, és azt kérdezte, mivel lehetne még szolgálatukra. Csak négy olyan játékos van, aki többször szerepelt a francia válogatottban, és csak egy – Thierry Henry –, aki több gólt szerzett nála.

Jelenleg 35 éves, és a Milan játékosa, miután a nyár folyamán Olaszországot választotta a Chelsea-ből távozva. Nagyon jó bőrben van, és örömmel válaszolt olvasóinknak elnyert trófeákról, a híres skorpiórúgásról és persze hajviseletének titkairól is.

A teljes interjút elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik