Vb 2014: Százszázalékos állapotban vagyok - Suárez

Vágólapra másolva!
2014.06.17. 04:49
Luis Suárez, az uruguayiak nemrégiben térdműtéten áteső labdarúgója feltétlenül játszani akar az Anglia elleni csütörtöki vb-csoportmeccsen. Mint mondja, felgyógyult.

„Egy pillanatig sem gondoltam arra, hogy lemaradok a világbajnokságról. A gyógyulásom alatt sem jutott eszembe ilyesmi. Most pedig már százszázalékos állapotban vagyok" – idézi az Ovaciondigital.com uruguayi honlap Luis Suárezt.

A nemrégiben térdműtéten áteső futballista reménykedik abban, hogy előnyt tudnak kovácsolni az angol védelem megingásaiból.

„Az angol csapat minden játékosát ismerem, többükkel klubtársak vagyunk. Tudom, hogy a védelmük hajlamos bizonytalankodni, és bízom benne, hogy ezt ki tudjuk majd használni" – folytatta a Liverpool rendkívül jó klubidényt futó támadója.

Óscar Washington Tabárez szövetségi kapitány ugyanakkor továbbra is óvatos Suárez bevetésével kapcsolatban. „Lehetséges, hogy játszani fog, többet egyelőre nem mondhatok."

A D-csoportban egyelőre pont nélkül álló Uruguay és Anglia csütörtökön vívja meg sorsdöntőnek ígérkező mérkőzését Sao Paulóban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik