Vb 2014: olasz életérzés feszíti az új vb-mezt - fotók

Vágólapra másolva!
2014.03.03. 16:41
null
Mario Balotellivel hirdetik az új olasz vb-mezt (Fotók: Puma)
A PUMA sport- és lifestylemárka hétfőn bemutatta az olasz labdarúgó-válogatott új mezét, amelyet a csapat a spanyolok elleni szerdai felkészülési mérkőzésen visel először, és amelyben majd a nyári világbajnokságon is játszik.

A pólók dizájnját az eredeti olasz kézművesség ihlette. A karcsúsított forma, a megmunkált gallér és nyakrész a bonyolult és aprólékos elemek nagyszerű kombinációja. A hímzett címer és a különleges betűtípus mind a tradicionális olasz mesteremberek munkáját eleveníti fel – olvasható a hivatalos bemutatóban.

„Lenyűgözőnek találom a legújabb olasz mezeket! A dizájn nagyon ütős, és benne van mindaz, amit az igazi olasz életérzés jelent” – mondta Gianluigi Buffon, az olasz válogatott csapatkapitánya a hétfői sajtótájékoztatón.

„Remek ötlet, hogy a pólókat, amiket Brazíliában viselni fogunk, országszerte láthatják a szurkolóink. Ezek képviselik mindazt a támogatást, hitet és szenvedélyt, amit tőlük kapunk" – üdvözölte Mario Balotelli a mezek bemutatására szervezett Puma Celebri-Amo La Maglia turnét.

A replikák a madridi felkészülési mérkőzés napján, március 5-én kerülnek a boltok polcaira.

A hazai mez
A hazai mez
Az idegenbeli mez
Az idegenbeli mez
Cesare Prandelli mester és az új szerelésbe bújt tanítványai
Cesare Prandelli mester és az új szerelésbe bújt tanítványai

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik