Vb 2014: Igazi ember kell, nem Panini matrica - De Rossi Balotelliről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.25. 10:29
null
De Rossinak elege van Balotelli bolondságaiból (Fotó: Action Images)
Daniele De Rossi keményen kiosztotta Mario Balotellit, aki az olasz válogatottból egyedüliként nem várta meg a lemondó Cesare Prandellit a tegnapi kudarc és kiesés után.

„Nyilvánvalóan számos oka volt a kudarcunknak, mint a hőmérséklet vagy a játékvezető, de nem kapaszkodhatunk ezekbe a dolgokba” – mondta Daniele De Rossi a meccs után az olasz La Repubblica napilapnak.

„Gyorsan el kell felejtenünk az egészet! Ezt gyorsan vissza is vonom, mert jól kell emlékeznünk a hibákra, hogy újra tudjuk kezdeni igazi emberekkel.”

„Igazi emberekre van szükségünk, nem pedig Panini matricákra. Ezek nincsenek a válogatott hasznára” – utalt Balotellire kritikusan De Rossi.

Mint ismert, Mario Balotelli imád a rivaldafénybe kerülni, és gyakran felhívja magára a figyelmet. A világbajnokság elején például azzal tette ezt, hogy a Facebookon olyan képet posztolt, amelyen egy Panini matricaalbumba az olasz válogatott összes tagjának helyére az ő fényképe van beragasztva.

Cesare Prandelli tegnapi lemondása után az olasz válogatott minden tagja az öltözőben várta a szakembert, Balotelli kivételével, aki ekkor már a csapatbuszon ült.

Balotelli és a szerinte tökéletes olasz válogatott (Forrás: Facebook)
Balotelli és a szerinte tökéletes olasz válogatott (Forrás: Facebook)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik