Vb 2014: „CR százszázalékos fizikai állapotban van”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.19. 13:01
Paulo Bento szövetségi kapitány szerint Cristiano Ronaldo százszázalékos fizikai állapotban van, és már beleunt abba, hogy egyfolytában a rehabilitációjával foglalkozik a sajtó.

Hiába a jégtömlő a lábán, hiába a csapatorvos vészjósló nyilatkozata, Paulo Bento szövetségi kapitány szerint tökéletes állapotnak örvend Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott legnagyobb klasszisa.hiába a csapatorvos vészjósló nyilatkozata, Paulo Bento szövetségi kapitány szerint tökéletes állapotnak örvend Cristiano Ronaldo, a portugál válogatott legnagyobb klasszisa.

C. Ronaldo edzés közben
C. Ronaldo edzés közben

„Cristiano mentálisan és fizikailag is százszázalékos, nagyon koncentrált, készen áll a bevetésre” – szögezte le a szakvezető, aki úgy véli, CR már unja, hogy a sajtó megállás nélkül az egészségi állapotáról cikkez.

A Németország elleni csoportmérkőzést 4–0-ra elveszítő együttes kapusa, Beto szerint a sérült játékosok rehabilitációját nem segíti a hőség és a magas páratartalom, de a feltételek minden válogatott számára azonosak, így az időjárásra nem hivatkozhatnak hátráltató körülményként.

Ahogy arról már beszámoltunk, sérülés miatt Fábio Coentrao számára befejeződött a világbajnokság, míg Rui Patrício és Hugo Almeida szintén kidőlt, és a csoportkörben nem léphet pályára.

Brazíliából tudósító munkatársaink a Sony Xperia Z2 okostelefonok kreatív effektjeit akár rögzítés közben is használhatják. (x)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik